FAMELAB: Μελέτη για τις άμεσες επιδράσεις του Ενεργητικού και Παθητικού καπνίσματος
 Μύθοι & Αλήθειες: Σύγκριση Κανονικού Τσιγάρου και Ηλεκτρονικού Τσιγάρου - Έρευνες
Εγγύηση Ασφάλειας Συστατικά Υγρών αναπλήρωσης και Χημικές Αναλύσεις

 Νέο e-liquid, που μετριάζει την βλαβερή δράση της Νικοτίνης !
 e-liquid, που μιμείται την αίσθηση της νικοτίνης ! 

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΟΦ

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
210 8222140
210 8227277
210 9028592
6944 429442


 

Ζητούνται
Συνεργάτες & Αντιπρόσωποι

 

Συχνές Ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων

 

Διαβάζετε
συχνά τις online
οδηγίες χρήσεως


 Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Esmoke

Promote Your Page Too

Απαντήσεις για το Ηλεκτρονικο Τσιγαρο

Τι είναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο;

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που μοιάζει με το κανονικό τσιγάρο σε σχήμα, αλλά είναι πιο ασφαλές για την υγεία μας, ενώ προσφέρει σχεδόν την ίδια απόλαυση. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν χρησιμοποιεί καπνό αλλά ειδικό υγρό και διαθέτει ποικιλία γεύσεων ενώ είναι πάρα πολύ εύκολο στη χρήση του.

Ποιές συσκευές ηλεκτρονικων τσιγαρων είναι οι δημοφιλέστερες;

Οι δημοφιλέστεροι και πιο γνωστές συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο R-Evo το οποίο μοιάζει σε μέγεθος και σχήμα με το κανονικό τσιγάρο και το ηλεκτρονικο τσιγαρο EGO το οποίο πετυχαίνει αυξημένη διάρκεια ατμίσματος λόγω των μεγαλύτερων διαστάσεων από το ηλεκτρονικο τσιγαρο R-Evo ενώ διαθέτει στυλ και design που το κάνουν δημοφιλή.

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο αποτελεί μέθοδος διακοπής του καπνίσματος;

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν είναι μέθοδος διακοπής του καπνίσματος, αλλά μια εναλλακτική μέθοδος καπνίσματος, μη βλαβερή για τον οργανισμό μας. Ωστόσο, μέχρι τώρα έχουν υπάρξει αρκετοί από τους καπνιστές που ισχυρίζονται ότι με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου κατάφεραν να το σταματήσουν εντελώς.

Όλοι μπορούν να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο είναι μια συσκευή που ανακαλύφθηκε ως εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος. Η συσκευή αυτή απευθύνεται στους καπνιστές, που δεν έχουν καταφέρει να διακόψουν το κάπνισμα, και έχει ως σκοπό να κάνει το κάπνισμα πιο ανώδυνο και να μη βλάπτει τον οργανισμό. Δεν επιτρέπεται η χρήση του ηλεκτρονικου τσιγαρου από άτομα κάτω των 18 ετών αλλά και από γυναίκες εγκύους.

Από τι αποτελείται και πώς λειτουργεί το ηλεκτρονικο τσιγαρο;

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία, τη μπαταρία, τον ατμοποιητή και τα αναλώσιμα φίλτρα. Τα αναλώσιμα φίλτρα περιέχουν ένα υγρό, το υγρό αναπλήρωσης. Η μπαταρία δίνει ρεύμα στον ατμοποιητή και αυτός με την υψηλή θερμοκρασία που δημιουργεί, εξατμίζει το υγρό που βρίσκεται στο αναλώσιμο φίλτρο.

Πόσο διαρκεί η μπαταρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου και σε πόση ώρα φορτίζει;

Η μπαταρία του ηλεκτρονικου τσιγαρου διαρκεί συνήθως 1-3 μέρες, ανάλογα φυσικά με τη μπαταρία, και έχει τη δυνατότητα επαναφόρτισης. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται περίπου 2-3 ώρες για να φορτίσει, ενώ την πρώτη φορά ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω.

Τι πλεονεκτήματα έχει το ηλεκτρονικο τσιγαρο σε σχέση με το κανονικό;

Τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικου τσιγαρου σε σχέση με το κανονικό είναι ότι δεν περιέχει πίσσα και άλλες καρκινογόνες ουσίες. Δεν κιτρινίζει δόντια και χέρια. Ο ατμός που βγάζει είναι άοσμος και ακίνδυνος για τους γύρω και επιτρέπεται σε όλους τους δημόσιους χώρους.

Ποια η διάρκεια ζωής του ηλεκτρονικού τσιγάρου;

Η διάρκεια ζωής του ηλεκτρονικού τσιγάρου εξαρτάται από τη χρήση αλλά και τη συντήρηση που του κάνουμε. Γενικότερα το ηλεκτρονικο τσιγαρο, δεν έχει κάποια ημερομηνία λήξης, αλλά είναι πιθανό να χρειαστεί κάποια στιγμή να αγοράσουμε κάποιο ανταλλακτικό.

Υπάρχει εγγύηση στα ηλεκτρονικα τσιγαρα;

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα διαθέτουν συνήθως αρκετά μεγάλη εγγύηση ώστε να δοκιμαστούν, σε αντίθεση με τους ατμοποιητές που πρέπει να ελεγχθούν μέσα σε 24 ώρες μετά την παραλαβή τους. Η εγγύηση όμως των ηλεκτρονικών τσιγάρων εξαρτάται κι από την κάθε εταιρεία, σε κάποιες παρέχουν μεγαλύτερη και σε άλλες μικρότερη.

Χρειάζονται συντήρηση τα ηλεκτρονικα τσιγαρα;

Η μόνη συντήρηση που χρειάζονται τα ηλεκτρονικα τσιγαρα είναι η φόρτιση της μπαταρίας και η συχνή αλλαγή των φίλτρων και ο συχνός καθαρμός. Βέβαια, πρέπει να προσέξουμε εκεί που τα αποθηκεύουμε να μην έχει πολύ υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, να μην τοποθετούνται πολύ κοντά σε κινητά τηλέφωνα.

Τι λέει ο ΕΟΦ για το ηλεκτρονικο τσιγαρο;

Ο ΕΟΦ δεν έχει εγκρίνει ακόμα αυτή τη μέθοδο καπνίσματος γιατί πρέπει να γίνουν πολλές έρευνες, αλλά δεν την έχει απαγορεύσει κιόλας. Μέχρι τώρα όσες έρευνες έχουν γίνει έχουν αποδείξει ότι είναι απόλυτα ασφαλές και ο ΕΟΦ θεωρεί ότι δεν είναι επικίνδυνο.

Ποιο το κόστος χρήσης; Συμφέρει οικονομικά το ηλεκτρονικο τσιγαρο;

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο είναι πολύ πιο οικονομικό από το παραδοσιακό. Μπορεί το αρχικό κόστος αγοράς να είναι πιο μεγάλο, αλλά το κόστος χρήσης είναι πολύ μικρότερο από το καθημερινό κάπνισμα του συμβατού τσιγάρου.
 
ΠΡOIONTA

Esmoke R-Evo


Esmoke EGO-Slim


Esmoke EGO-XL


Esmoke EGO-XLC


EGO Supreme


eGo-T Black Edition

TCT eCab


DCT E-Pipe
Ανταλλακτικά Αναλώσιμα 

 

 

 

Μην ρισκάρετε με φτηνές Απομιμήσεις και υγρά αναπλήρωσης αγνώστου προελεύσεως !

 Τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος E-SMΟΚΕ είναι Επώνυμα και Ευρωπαϊκά, περιέχουν μόνον ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ υψηλής καθαρότητας κατάλληλη για φαρμακευτική χρήση και είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ από τα Πανεπιστήμια Κρήτης και Θεσσαλίας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να συγκρίνονται με άλλα παρόμοια "noname" προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα, πωλούνται από καταστήματα τελείως άσχετα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την χρήση του και την ασφάλεια του και περιέχουν συστατικά αγνώστου και αμφιβόλου προελεύσεως...

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα προϊόντα Ε-SMOKE δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος
καπνίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής
νόσου και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε ενήλικες καπνιστές
( απαγορεύεται η πώληση τους σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση τους από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες και
από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα..

 

GETA a member of KAMEKA Group Last Modified :12/30/12 04:13 PM Eφαρμογές Web Xgr.gr      Copyright 2008-9

Προσοχή: Κείμενα και φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται
από τον Νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και γενικότερα κάθε χρήση του υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Tags:
ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορα, ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμη, ηλεκτρονικό κάπνισμα, Ηλεκτρονική Πίπα, ηλεκτρικό τσιγάρο τιμή, ηλεκτρικό τσιγάρο αγορά, hlektroniko tsigaro,
hlektroniko kapnisma, διακοπή καπνίσματος, διακοπη καπνισματος εσμοκε esmoke, Χονδρική Πώληση, Λιανικη Χονδρικη Πωληση hlektroniko tasigaro