Αρχική Σελίδα | Πάνω | Παραδοσιακό VS Ηλεκτρονικό | Stop Smoking | Η εταιρεία | Σ.Ε.Ε.Η.Τ. | Επικοινωνία

Esmoke EGO-XLC

 FAMELAB: Μελέτη για τις άμεσες επιδράσεις του Ενεργητικού και Παθητικού καπνίσματος
 Μύθοι & Αλήθειες: Σύγκριση Κανονικού Τσιγάρου και Ηλεκτρονικού Τσιγάρου - Έρευνες
Εγγύηση Ασφάλειας Συστατικά Υγρών αναπλήρωσης και Χημικές Αναλύσεις
Αρχική Σελίδα
Πάνω
Πιστοποιήσεις
Αντ/κά-Αναλώσιμα
Συγκριτικός πίνακας
Εγγύηση Ασφάλειας
Χρήσιμες Οδηγίες
Συχνές Ερωτήσεις
Αποστολή
Video
Προέλευση
Εγγύηση
Απόσυρση ΤΩΡΑ
Συνεργάτες
Smoking sign
Ανακοινώσεις
 Νέο e-liquid, που μετριάζει την βλαβερή δράση της Νικοτίνης !
 e-liquid, που μιμείται την αίσθηση της νικοτίνης ! 

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΟΦ

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
210 8222140
210 8227277
210 9028592
6944 429442


 

Ζητούνται
Συνεργάτες & Αντιπρόσωποι

 

Συχνές Ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων

 

Διαβάζετε
συχνά τις online
οδηγίες χρήσεως


 Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Esmoke

Promote Your Page Too

 

  XL Design - EGO++ Επιδόσεις και 50% Οικονομία ! 

Νέο Σύστημα αποσπώμενου ατμοποιητή για απόδοση και οικονομία,
νέα manual
μπαταρία μικρότερου μεγέθους και μεγαλύτερης ισχύος 750mAh.
 
Και Επώνυμο... Και Ευρωπαϊκό... Και Αξιόπιστο... Και στην καλύτερη τιμή της αγοράς...

To Νέο EGO-XLC της Esmoke βελτιώνει ακόμα περισσότερο την σειρά EGO-XL. Κορυφαία ποιότητα, αυξημένη απόδοση, μεγαλύτερη αξιοπιστία, ευκολία και ευελιξία στην χρήση και το κυριότερο... μειωμένο κόστος χρήσης μέχρι και 50% !!!

Όπως όλα τα προιόντα Esmoke έτσι και το νέο Esmoke EGO-XLC υπερέχει του ανταγωνισμού λόγω του πρωτοποριακού μηχανισμού ατμοποίησης, του  επαναστατικού ανταλλακτικού φίλτρου που χρησιμοποιεί ενώ τώρα έρχεται με σύστημα αποσπώμενου ατμοποιητή που σας επιτρέπει να τον αλλάζετε με μια κίνηση, εύκολα και οικονομικά.

Πέραν όμως της ευκολίας και της οικονομίας, τώρα μπορείτε να έχετε ένα ατμοποιητή για κάθε διαφορετικό υγρό αναπλήρωσης που χρησιμοποιείτε αλλά και να αλλάζετε συχνότερα ατμοποιητή για να διατηρείτε την απόδοση στο μέγιστο !

Το ανταλλακτικό φίλτρο έρχεται και εδώ σε μορφή αμπούλας, έχει μεγάλη χωρητικότητα 1,2ml για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, δεν χρησιμοποιεί υαλοβάμβακα που είναι υπεύθυνος για την δυσάρεστη οσμή άλλων ηλεκτρονικών τσιγάρων, συγκρατεί στεγανά το υγρό αναπλήρωσης με αποτέλεσμα να μην έρχεται ΠΟΤΕ στο στόμα σας και προσφέρεται με σιλικονούχο καπάκι που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε πολλές φορές γεμίζοντας το όταν αδειάζει.

Τα χαρακτηριστικά του νέου EGO-XLC είναι παρόμοια με της σειράς EGO-XL:

- Πρωτοποριακός μηχανισμός ατμοποίησης που έρχεται σε άμεση επαφή με το υγρό αναπλήρωσης και αποδίδει απίστευτη ποσότητα καπνού, ενώ έχει 30 με 40% μειωμένη κατανάλωση. Η σχεδίαση του επίσης δεν εμποδίζει την διέλευση του αέρα οπότε δεν χρειάζεται πλέον να ρουφάτε με δύναμη, ούτε παρατεταμένα !

- Η νέα manual μπαταρία με αυξημένη χωρητικότητα 750mAh είναι τώρα ελαφρύτερη, μικρότερη σε μέγεθος και διαρκεί όλη μέρα ! Έχει διακόπτη - μπουτόν και παρέχει ρεύμα στον ατμοποιητή μόνο όταν θέλουμε και για όσο χρονικό διάστημα θέλουμε και ενσωματώνει σύστημα προστασίας 5 click ώστε να μην ενεργοποιείται κατά λάθος όταν δεν χρησιμοποιούμε το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο !

Το νέο EGO-XLC διατηρεί απόλυτη συμβατότητα με την προηγούμενη γενιά XL ώστε να μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε μπαταρίες, φορτιστές και άλλα ανταλλακτικά που πιθανόν ήδη έχετε, οι διαστάσεις του παραμένουν περιορισμένες (127mm), ενώ διαθέτει μοναδικό στύλ και design που το κάνουν να ξεχωρίζει.

EGO-XLC Starter Kit  ( Πλήρες Πακέτο εκκίνησης + Δώρο Θήκη + 10ml eliquid )

Το πακέτο Esmoke EGO-XLC έρχεται σε δερμάτινη πολυτελή θήκη και περιλαμβάνει ένα πλήρες ηλεκτρονικό τσιγάρο ( 1x ατμοποιητή, 1x κάλυμμα ατμοποιητή, 1x μπαταρία 750mAh), 1x ανταλλακτικό φίλτρο (cartridge) μεγάλης χωρητικότητας 1,2ml, 1x ταχυ-φορτιστή USB και μαζί ΔΩΡΑ αξίας 15,80 €:

Δώρο 1o: 1x φιαλίδιο υγρού αναπλήρωσης (e-liquid ) 10ml, αξίας 6,90€, που γεμίζει το ανταλλακτικό φίλτρο μέχρι και 15 φορές. 
( περίπου 250 τσιγάρα!)

Δώρο 2ο:  Πολυτελής δερμάτινη κασετίνα μεταφοράς αξίας 8,90€

Τιμή προσφοράς: 49,90 39,90€ 
 

EGO-XLC Deluxe Kit  ( Super Value: Δώρο Θήκη + 20ml eliquid )


Το πακέτο Esmoke EGO
-XLC έρχεται σε δερμάτινη πολυτελή θήκη και περιλαμβάνει δύο πλήρη ηλεκτρονικά τσιγάρα (2x ατμοποιητές, 2x καλλύματα ατμοποιητή,  2x μπαταρίες 750mAh), 3x επιπλέον ατμοποιητές ( 5 συνολικά ),  5x ανταλλακτικά φίλτρα χωρητικότητας 1,2ml, ταχυ-φορτιστή USB, Adaptor 220V και μαζί ΔΩΡΑ αξίας 22,70 €:

Δώρο 1o: 2x φιαλίδια υγρού αναπλήρωσης (e-liquid ) 10ml, αξίας 13,80€, που γεμίζουν τα ανταλλακτικά φίλτρα σας μέχρι και 30 φορές.  (περίπου 500 τσιγάρα!)

Δώρο 2ο:  Πολυτελής δερμάτινη κασετίνα μεταφοράς αξίας 8,90€

Τιμή προσφοράς:
84,90
69,90€ 

Το Esmoke EGO-XLC εισάγεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι απολύτως ασφαλές και φέρει πιστοποιήσεις CE και RoHS. Για να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος κλικ εδώ

Συγκριτικό πίνακα όλων των προιόντων Esmoke θα βρείτε εδώ >>

Σημείωση: Το υγρό αναπλήρωσης που θα παραλάβετε είναι προιόν Esmoke, περιέχει μόνο φυτική γλυκερίνη, παρασκευάζεται στην Ευρωπαική Ένωση, δεν περιέχει Νικοτίνη, ( σύμφωνα με τον ΕΟΦ ) ή άλλες τοξικές ουσίες και είναι πιστοποιημένο από το Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κρήτης. Διαβάστε περισσότερα εδώ >>

Μαζί με κάθε πακέτο προσφοράς μπορείτε να παραγγείλετε επιπλέον αναλώσιμα και ανταλλακτικά στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς :

- Adaptor ρεύματος σε USB: Τιμή 7,90 5,90€*
- Επιπλέον φορτιστής USB: Τιμή 8,90€ 5,90€*
- Επιπλέον μπαταρία EGO 750mAh: Τιμή 15,90€ 12,90€*
-
Επιπλέον μπαταρία EGO 1000mAh: Τιμή 19,90€ 15,90€*
- Επιπλέον ατμοποιητής EGO-XLC: Τιμή 3,90€ 2,90€*
- Adaptor αυτοκινήτου σε USB: Τιμή 7,90 5,90€*
- EGO-XL Necklace: Τιμή: 3,90€ 2,90
-
EGO-PCC επαναφορτιζόμενη θήκη: Τιμή: 24,90€ 19,90
- Επιπλέον πακέτο 5 ανταλλακτικών φίλτρων (άδεια): Τιμή 4,90€ 3,90€
- Επιπλέον υγρό αναπλήρωσης e-liquid 10ml: 6,90€ 5,90€*

*
1 τεμάχιο ανά παραγγελία

Για να παραγγείλετε online επισκεφτείτε
το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα


*1. Η τιμές προσφοράς ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και εφόσον υπάρχει διαθέσιμο stock προϊόντων, αφορούν λιανική πώληση και παραγγελίες μόνον μέσω Internet. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής.
*2. Οι προνομιακές τιμές των ανταλλακτικών ισχύουν μόνον για αγορά μαζί με πακέτο προσφοράς  και για έναν και μόνο τεμάχιο από κάθε κατηγορία.
*4. Οι φωτογραφίες των προϊόντων και της συσκευασίας είναι ενδεικτικές και το τελικό προϊόν μπορεί να διαφέρει. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Τα προιόντα E-SMΟΚΕ εισάγονται από την Ολλανδία και δεν θα πρέπει να συγκρίνονται με άλλα παρόμοια προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα.

 

 
ΠΡOIONTA

Esmoke R-Evo


Esmoke EGO-Slim


Esmoke EGO-XL


Esmoke EGO-XLC


EGO Supreme


eGo-T Black Edition

TCT eCab


DCT E-Pipe
Ανταλλακτικά Αναλώσιμα 

 

 

 

Μην ρισκάρετε με φτηνές Απομιμήσεις και υγρά αναπλήρωσης αγνώστου προελεύσεως !

 Τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος E-SMΟΚΕ είναι Επώνυμα και Ευρωπαϊκά, περιέχουν μόνον ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ υψηλής καθαρότητας κατάλληλη για φαρμακευτική χρήση και είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ από τα Πανεπιστήμια Κρήτης και Θεσσαλίας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να συγκρίνονται με άλλα παρόμοια "noname" προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα, πωλούνται από καταστήματα τελείως άσχετα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την χρήση του και την ασφάλεια του και περιέχουν συστατικά αγνώστου και αμφιβόλου προελεύσεως...

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα προϊόντα Ε-SMOKE δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος
καπνίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής
νόσου και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε ενήλικες καπνιστές
( απαγορεύεται η πώληση τους σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση τους από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες και
από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα..

 

GETA a member of KAMEKA Group Last Modified :02/23/13 06:02 PM Eφαρμογές Web Xgr.gr      Copyright 2008-9

Προσοχή: Κείμενα και φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται
από τον Νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και γενικότερα κάθε χρήση του υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Tags:
ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορα, ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμη, ηλεκτρονικό κάπνισμα, Ηλεκτρονική Πίπα, ηλεκτρικό τσιγάρο τιμή, ηλεκτρικό τσιγάρο αγορά, hlektroniko tsigaro,
hlektroniko kapnisma, διακοπή καπνίσματος, διακοπη καπνισματος εσμοκε esmoke, Χονδρική Πώληση, Λιανικη Χονδρικη Πωληση hlektroniko tasigaro