Αρχική Σελίδα | Πάνω | Παραδοσιακό VS Ηλεκτρονικό | Stop Smoking | Η εταιρεία | Σ.Ε.Ε.Η.Τ. | Επικοινωνία

Esmoke EGO-Slim

 FAMELAB: Μελέτη για τις άμεσες επιδράσεις του Ενεργητικού και Παθητικού καπνίσματος
 Μύθοι & Αλήθειες: Σύγκριση Κανονικού Τσιγάρου και Ηλεκτρονικού Τσιγάρου - Έρευνες
Εγγύηση Ασφάλειας Συστατικά Υγρών αναπλήρωσης και Χημικές Αναλύσεις
Αρχική Σελίδα
Πάνω
Πιστοποιήσεις
Αντ/κά-Αναλώσιμα
Συγκριτικός πίνακας
Εγγύηση Ασφάλειας
Χρήσιμες Οδηγίες
Συχνές Ερωτήσεις
Αποστολή
Video
Προέλευση
Εγγύηση
Απόσυρση ΤΩΡΑ
Συνεργάτες
Smoking sign
Ανακοινώσεις
 Νέο e-liquid, που μετριάζει την βλαβερή δράση της Νικοτίνης !
 e-liquid, που μιμείται την αίσθηση της νικοτίνης ! 

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΟΦ

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
210 8222140
210 8227277
210 9028592
6944 429442


 

Ζητούνται
Συνεργάτες & Αντιπρόσωποι

 

Συχνές Ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων

 

Διαβάζετε
συχνά τις online
οδηγίες χρήσεως


 Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Esmoke

Promote Your Page Too

 

  Slim Design - EGO επιδόσεις ! 

 H επόμενη γενιά ηλεκτρονικών τσιγάρων Esmoke γίνετε ακόμα καλύτερη.

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο για απαιτητικούς καπνιστές !

Manual μπαταρία διπλάσιας χωρητικότητας 320mAh και φίλτρο 0,6ml

Επώνυμο Ευρωπαϊκό προϊόν στην καλύτερη τιμή της αγοράς...

Η νέα σειρά EGO-Slim της Esmoke λύνει όλα τα προβλήματα των προηγούμενων γενεών ηλεκτρονικών τσιγάρων ενώ διπλασιάζει τις επιδόσεις !

Το Esmoke EGO-Slim υπερέχει και αυτό του ανταγωνισμού λόγω του πρωτοποριακού μηχανισμού ατμοποίησης και του  επαναστατικού ανταλλακτικού φίλτρου που χρησιμοποιεί !

Το ανταλλακτικό φίλτρο έρχεται σε μορφή αμπούλας, έχει διπλάσια χωρητικότητα 0,65ml για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, δεν χρησιμοποιεί υαλοβάμβακα που είναι υπεύθυνος για την δυσάρεστη οσμή άλλων ηλεκτρονικών τσιγάρων, συγκρατεί στεγανά το υγρό αναπλήρωσης με αποτέλεσμα να μην έρχεται ΠΟΤΕ στο στόμα σας ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιείτε πολλές φορές γεμίζοντας το όταν αδειάζει.

O πρωτοποριακός μηχανισμός ατμοποίησης έρχεται σε άμεση επαφή με το υγρό αναπλήρωσης και αποδίδει απίστευτη ποσότητα καπνού, ενώ έχει 30 με 40% μειωμένη κατανάλωση. Η σχεδίαση του επίσης δεν εμποδίζει την διέλευση του αέρα οπότε δεν χρειάζεται πλέον να ρουφάτε με δύναμη, ούτε παρατεταμένα !

Εκείνο το χαρακτηριστικό όμως που θα λατρέψουν οι απαιτητικοί καπνιστές είναι η νέα manual μπαταρία με διπλάσια χωρητικότητα ( 320mAh ) και διπλάσια διάρκεια !

H νέα μπαταρία EGO-Slim, εκτός της διπλάσιας χωρητικότητας, έχει διακόπτη - μπουτόν και παρέχει ρεύμα στον ατμοποιητή μόνο όταν θέλουμε και για όσο χρονικό διάστημα θέλουμε, σε αντίθεση με την απλή ( αυτόματη ) μπαταρία η οποία λειτουργεί μόνον όταν ρουφάμε. Η manual μπαταρία απευθύνεται σε καπνιστές που θέλουν τον απόλυτο έλεγχο όταν "ατμίζουν"

Κάποια μέρα όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα θα κατασκευάζονται με την ίδια λογική.

Το Esmoke EGO-Slim πετυχαίνει διπλάσια διάρκεια ατμίσματος, ενώ παραμένει μικρό (135mm), ιδιαίτερα λεπτό και εξαιρετικά στιλάτο, με υπέροχο design που ξεχωρίζει. Προσφέρει στους απαιτητικούς καπνιστές την ίδια απόλαυση, μεγίστη διάρκεια,  ενώ τους απαλλάσσει από τεράστιες σε μέγεθος και βάρος μπαταρίες.

Και για εκείνους που επιμένουν για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια και δεν τους απασχολεί το μέγεθος ή το βάρος, το Esmoke EGO-Slim μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με μεγάλες μπαταρίες Esmoke EGO με απίστευτη χωρητικότητα 650mAh που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό και διαρκούν πραγματικά μια ολόκληρη ημέρα ..!!!

Και το πιο σημαντικό, το Esmoke EGO-Slim πωλείται και αυτό σε τόσο οικονομική τιμή, που πραγματικά δεν έχετε καμιά δικαιολογία να μην το δοκιμάσετε !

Πλήρες Πακέτο + Δώρο 10ml eliquid

Το πακέτο Esmoke EGO-Slim έρχεται σε θήκη - πακέτο όμοιο με τα πακέτα των παραδοσιακών τσιγάρων και περιλαμβάνει ένα πλήρες ηλεκτρονικό τσιγάρο (1x ατμοποιητή και 1x μπαταρία 320mAh), 5x ανταλλακτικά φίλτρα (cartridges) μεγάλης χωρητικότητας 0,6ml, ταχυ-φορτιστή USB, Adaptor 220V και Δώρο 1x φιαλίδιο υγρού αναπλήρωσης (e-liquid) 10ml, αξίας 6,90€, που γεμίζει τα ανταλλακτικά φίλτρα μέχρι και 20 φορές. 


Τιμή γνωριμίας:
45,90
34,50€ 

Το Esmoke EGO-Slim εισάγεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι απολύτως ασφαλές και φέρει πιστοποιήσεις CE και RoHS. Για να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης του προιόντος και να δείτε επιπλέον φωτογραφίες κλικ εδώ

Συγκριτικό πίνακα όλων των προιόντων Esmoke θα βρείτε εδώ >>

Σημείωση: Το υγρό αναπλήρωσης που θα παραλάβετε είναι προιόν Esmoke, περιέχει μόνο φυτική γλυκερίνη, παρασκευάζεται στην Ευρωπαική Ένωση, δεν περιέχει Νικοτίνη, ( σύμφωνα με τον ΕΟΦ ) ή άλλες τοξικές ουσίες και είναι πιστοποιημένο από το Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κρήτης. Διαβάστε περισσότερα εδώ >>

Μαζί με κάθε πακέτο προσφοράς μπορείτε να παραγγείλετε επιπλέον αναλώσιμα και ανταλλακτικά στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς :

- Adaptor ρεύματος σε USB: Τιμή 7,90 5,90€*
- Επιπλέον φορτιστής USB: Τιμή 7,90€ 5,90€*
- Επιπλέον μπαταρία EGO-Slim 320mAh: Τιμή 13,90€ 9,90€*
-
Επιπλέον μπαταρία EGO 650mAh: Τιμή 16,90€ 12,90€*
- Επιπλέον ατμοποιητής EGO-Slim: Τιμή 9,90€ 7,90€*
- Adaptor αυτοκινήτου σε USB: Τιμή 7,90 5,90€*
- Επιπλέον πακέτο 5 ανταλλακτικών φίλτρων (άδεια): Τιμή 4,90€ 3,90€
- Επιπλέον υγρό αναπλήρωσης e-liquid 10ml: 6,90€ 5,90€*
- Επιπλέον 2x πακέτα/θήκες φύλαξης και μεταφοράς: Τιμή: 2,90€

* 1 τεμάχιο ανά παραγγελία

Για να παραγγείλετε online επισκεφτείτε
το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα


*1. Η τιμές προσφοράς ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και εφόσον υπάρχει διαθέσιμο stock προϊόντων, αφορούν λιανική πώληση και παραγγελίες μόνον μέσω Internet. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής.
*2. Οι προνομιακές τιμές των ανταλλακτικών ισχύουν μόνον για αγορά μαζί με πακέτο προσφοράς  και για έναν και μόνο τεμάχιο από κάθε κατηγορία.
*3. Οι φωτογραφίες των προϊόντων και της συσκευασίας είναι ενδεικτικές και το τελικό προϊόν μπορεί να διαφέρει. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Τα προιόντα E-SMΟΚΕ εισάγονται από την Ολλανδία και δεν θα πρέπει να συγκρίνονται με άλλα παρόμοια προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα.

 

 
ΠΡOIONTA

Esmoke R-Evo


Esmoke EGO-Slim


Esmoke EGO-XL


Esmoke EGO-XLC


EGO Supreme


eGo-T Black Edition

TCT eCab


DCT E-Pipe
Ανταλλακτικά Αναλώσιμα 

 

 

 

Μην ρισκάρετε με φτηνές Απομιμήσεις και υγρά αναπλήρωσης αγνώστου προελεύσεως !

 Τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος E-SMΟΚΕ είναι Επώνυμα και Ευρωπαϊκά, περιέχουν μόνον ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ υψηλής καθαρότητας κατάλληλη για φαρμακευτική χρήση και είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ από τα Πανεπιστήμια Κρήτης και Θεσσαλίας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να συγκρίνονται με άλλα παρόμοια "noname" προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα, πωλούνται από καταστήματα τελείως άσχετα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την χρήση του και την ασφάλεια του και περιέχουν συστατικά αγνώστου και αμφιβόλου προελεύσεως...

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα προϊόντα Ε-SMOKE δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος
καπνίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής
νόσου και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε ενήλικες καπνιστές
( απαγορεύεται η πώληση τους σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση τους από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες και
από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα..

 

GETA a member of KAMEKA Group Last Modified :02/23/13 06:02 PM Eφαρμογές Web Xgr.gr      Copyright 2008-9

Προσοχή: Κείμενα και φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται
από τον Νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και γενικότερα κάθε χρήση του υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Tags:
ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορα, ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμη, ηλεκτρονικό κάπνισμα, Ηλεκτρονική Πίπα, ηλεκτρικό τσιγάρο τιμή, ηλεκτρικό τσιγάρο αγορά, hlektroniko tsigaro,
hlektroniko kapnisma, διακοπή καπνίσματος, διακοπη καπνισματος εσμοκε esmoke, Χονδρική Πώληση, Λιανικη Χονδρικη Πωληση hlektroniko tasigaro