FAMELAB: Μελέτη για τις άμεσες επιδράσεις του Ενεργητικού και Παθητικού καπνίσματος
 Μύθοι & Αλήθειες: Σύγκριση Κανονικού Τσιγάρου και Ηλεκτρονικού Τσιγάρου - Έρευνες
Εγγύηση Ασφάλειας Συστατικά Υγρών αναπλήρωσης και Χημικές Αναλύσεις

 Νέο e-liquid, που μετριάζει την βλαβερή δράση της Νικοτίνης !
 e-liquid, που μιμείται την αίσθηση της νικοτίνης ! 

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΟΦ

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
210 8222140
210 8227277
210 9028592
6944 429442


 

Ζητούνται
Συνεργάτες & Αντιπρόσωποι

 

Συχνές Ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων

 

Διαβάζετε
συχνά τις online
οδηγίες χρήσεως


 Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Esmoke

Promote Your Page Too


E-LIQUID
ΥΓΡΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ

Χρήση:

E-Liquid αποκαλείται το υγρό που περιέχεται στα ανταλλακτικά φίλτρα ( cartridges ) που τοποθετούνται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και γενικότερα στα ηλεκτρονικά προϊόντα καπνίσματος. Επίσης E-Liquid αποκαλείται και το υγρό αναπλήρωσης που χρησιμοποιούμε για να γεμίσουμε τα ανταλλακτικά φίλτρα.

Το υγρό αναπλήρωσης E-Liquid προσφέρεται σε φιαλίδια των 10ml, 30ml και 50ml. Είναι σαφώς πολύ πιο οικονομικό να χρησιμοποιούμε υγρό αναπλήρωσης παρά να αντικαθιστούμε συνεχώς ανταλλακτικά φίλτρα. Πέρα όμως από την οικονομία, η χρήση υγρού αναπλήρωσης E-Liquid και μάλιστα κατευθείαν στον μηχανισμό ατμοποίησης ( atomizer ) πολλαπλασιάζει την ποσότητα του παραγόμενου ατμού και κατά την συνέπεια και την απόλαυση μας.

Διαβάστε εδώ για τα νέα υγρά αναπλήρωσης Esmoke που περιέχουν ΜΟΝΟΝ Καθαρή Φυτική Γλυκερίνη και δείτε πρόσφατες Χημικές Αναλύσεις από Ελληνικό Πιστοποιημένο Εργαστήριο >>

Ασφάλεια, μύθοι και πραγματικότητα:

Το υγρό E-Liquid περιέχει κυρίως γλυκόλη προπυλενίου ή φυτική γλυκερίνη ουσίες αποδεδειγμένα ασφαλής που χρησιμοποιούνται ευρύτατα σε τρόφιμα και καλλυντικά. Αναλυτικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί κατά την διάρκεια των ετών έχουν αποδείξει ότι η γλυκόλη προπυλενίου είναι ακίνδυνη και ασφαλής. Πειράματα μάλιστα σε ανθρώπους και παιδιά κατέληξαν πως έχει και μικροβιοκτόνο δράση !


ετικέτα Esmoke e-liquid

Πέρα από την γλυκόλη προπυλενίου  ή την φυτική γλυκερίνη το υπόλοιπο των συστατικών που περιέχονται στο υγρό αναπλήρωσης E-Liquid είναι νερό και άρωμα κατάλληλο για χρήση σε τρόφιμα το οποίο και δημιουργεί την γεύση. Οι αρωματικές αυτές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι ίδιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται στην μαγειρική για να δώσουν ιδιαίτερες γεύσεις στα γλυκά και στα φαγητά μας και είναι και αυτές πιστοποιημένες για χρήση σε τρόφιμα ενώ κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά.

Ειδικά το υγρό αναπλήρωσης E-Liquid που χρησιμοποιούμε στα προιόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος E-smoke παρασκευάζεται στην Ευρωπαική Ένωση κάνοντας χρήση συστατικών υψηλής καθαρότητας, πιστοποιημένων για φαρμακευτική χρήση ( USP ), ενώ δεν περιέχουν άλλες ουσίες ή συστατικά αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης !

Αναλυτική αναφορά, προέλευση και μέθοδο παρασκευής των συστατικών που περιέχονται στα ανταλλακτικά φίλτρα και στο υγρό αναπλήρωσης e-liquid, θα βρείτε εδώ.

Ήδη είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά  και υγρό αναπλήρωσης το οποίο πέρα από τα βασικά συστατικά που αναλύσαμε πιο πάνω περιέχει και συνένζυμο Q10, βιταμίνες Β, C και Ε καθώς και Ginseng και Carotene. Οι ευεργετικές ιδιότητες του συνενζύμου Q10 καθώς και των βιταμινών Β, C και Ε του Ginseng και της Καροτίνης είναι γνωστές, ενώ πρόσφατες έρευνες αποκαλύπτουν πως η εισπνοή βιταμίνης Ε έχει αντιφλεγμονώδη δράση στους πνεύμονες και χρησιμοποιείται ως συμπληρωματική θεραπεία σε ασθενείς που έχουν αναπνευστικά προβλήματα.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως υπάρχουν απόψεις πως η χρήση της γλυκόλης προπυλενίου δεν έχει μελετηθεί αποτελεσματικά για χρήση παρόμοια με αυτήν του ηλεκτρονικού τσιγάρου, δηλαδή για παρατεταμένη εισπνοή και για μακροχρόνια κατανάλωση.  Αυτή η άποψη είναι λογική αν και η γλυκόλη προπυλενίου κυκλοφορεί και χρησιμοποιείται πολλά χρόνια, έχουν δε γίνει εκτενείς μελέτες και έχουν σαφέστατα αποδείξει ότι είναι ακίνδυνη και ασφαλής. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι σίγουρα ασφαλέστερη η χρήση της γλυκόλης προπυλενίου σε σχέση με το παραδοσιακό κάπνισμα που περιέχει πίσσα, νικοτίνη, μονοξείδιο του άνθρακα, 40 ακόμη αποδεδειγμένα καρκινογόνες ουσίες καθώς και άλλα 3.000 τοξικά, παράγωγα της καύσης του τσιγάρου.

Αν παρόλα αυτά έχετε αμφιβολίες για την χρήση της προπυλενικής γλυκόλης τα νέα υγρά αναπλήρωσης που προσφέρουμε περιέχουν ΜΟΝΟΝ ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ. Σας δίνετε λοιπόν η δυνατότητα να επιλέξετε το υγρό σας να περιέχει ΜΟΝΟΝ ΚΑΘΑΡΗ ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ και τίποτα άλλο !

Νικοτίνη και ηλεκτρονικό κάπνισμα:

Πρέπει να σημειώσουμε πως σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά το υγρό αναπλήρωσης E-Liquid το οποίο διαθέτουμε ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΝΙΚΟΤΙΝΗ σύμφωνα με την οδηγία του ΕΟΦ και με βεβαίωση του Γενικού Χημείου του Κράτους. Η νικοτίνη είναι εξαιρετικά τοξική και απαγορεύεται η χρήση της στα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος με απόφαση του Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων ( ΕΟΦ ). Διαβάστε την ανακοίνωση του ΕΟΦ εδώ. Η νικοτίνη στα αναλώσιμα των ηλεκτρονικών τσιγάρων απαγορεύεται και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Αυστραλία και πρόκειται σύντομα να απαγορευθεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν: Η διάθεση προϊόντων ηλεκτρονικού καπνίσματος με Νικοτίνη είναι απαγορευμένη και προφανώς επικίνδυνη για την υγεία σας, ενώ όσοι εξακολουθούν να διαθέτουν προϊόντα με Νικοτίνη παρανομούν !

Για όσους επιμένουν στην χρήση της νικοτίνης, νεότερες μελέτες δείχνουν πως η νικοτίνη δεν είναι τόσο εθιστική όσο νομίζουμε ! Περισσότερο εθιστικές είναι άλλες πρόσθετες χημικές ουσίες στα παραδοσιακά τσιγάρα, την ύπαρξη των οποίων μάλιστα αγνοούμε, παρά η νικοτίνη. Άλλωστε στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά εγκεκριμένα φαρμακευτικά προϊόντα όπως οι τσίχλες και τα επιθέματα, που περιέχουν νικοτίνη σε ασφαλής ποσότητες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όποιους νομίζουν πως τα έχουν ανάγκη...


Μελέτες και αναφορές σχετικά με την γλυκόλη προπυλενίου ( Propylene Glycol )

Στο κάτωθι υπερ-σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε πρόσφατη μελέτη αναφορικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα συστατικά που περιέχονται στο υγρό αναπλήρωσης E-Liquid . Οι έλεγχοι διεξήχθησαν από τον Dr. Murray Laugesen της Health New Zealand, Ltd, ο οποίος συνέταξε και την αναφορά. Οι έλεγχοι εκτελέστηκαν από επτά κορυφαία κυβερνητικά, πανεπιστημιακά και εμπορικά εργαστήρια στη Νέα Ζηλανδία και τον Καναδά. Η εταιρία ***** χρηματοδότησε τους ελέγχους και την αναφορά, χωρίς όμως να λάβει μέρος στο σχεδιασμό των ελέγχων και χωρίς παρέμβαση στα ευρήματα. Από την αναφορά δεν εξαιρέθηκε κανένας ολοκληρωμένος έλεγχος. Στην έκθεση περιγράφονται αναλυτικά οι διάφορες χρήσεις της προπυλενογλυκόλης καθώς και πειράματα τα οποία έχουν διεξαχθεί σε πειραματόζωα αλλά και σε ανθρώπους. Η μελέτη αποδεικνύει πως κάθε δημοσίευμα περί μη ασφάλειας του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι ανακριβής. Στην σχετική έρευνα αναφέρεται και όλη η σχετική βιβλιογραφία:

CartridgeReport21-Oct-08.pdf ( σε μορφή Adobe Acrobat Reader . pdf )

Εάν δεν έχετε εγκατεστημένο Adobe Acrobat Reader κλικ εδώ


Πολύτιμες πληροφορίες για την γλυκόλη προπυλενίου θα βρείτε και στην κάτωθι σελίδα:
http://www.propylene-glycol.com/safety.html

 


Άρθρο του TIME για τις μικροβιοκτόνες ιδιότητες της προπυλενικής γλυκόλης θα βρείτε στους επόμενους συνδέσμους:

Σελίδα 1, Σελίδα 2

Αναφορικά με δημοσιεύματα στον ελληνικό τύπο σχετικά με την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, παραθέτουμε εδώ, την ΑΚΡΙΒΗ μετάφραση από το πρωτότυπο.

Η ανακοίνωση του Π.Ο.Υ., αναφέρεται στην αυθαίρετη διαφήμιση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ως μέσου διακοπής του καπνίσματος. Το E-SMOKE δεν πωλείται ούτε συστήνεται ως θεραπευτική μέθοδος κατά του καπνίσματος.

Δημοσιεύματα ή αναφορά περί της μη ασφάλειας του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως εναλλακτικού τρόπου καπνίσματος, είναι ψευδή και ανακριβή και προφανώς εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα !

Για να διαβάσετε την ΑΚΡΙΒΗ μετάφραση από το πρωτότυπο, της ανακοίνωσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πατήστε εδώ.

Σχετικά με επανειλημμένες ερωτήσεις σας σχετικά με τον εάν το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι η όχι εγκεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), τονίζουμε πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι φαρμακευτικό προϊόν ! Ο ΕΟΦ εγκρίνει φαρμακευτικά προϊόντα και μόνον.  Το ηλεκτρονικό τσιγάρο που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά έχει όλες τις αναγκαίες, αλλά και επιπλέον, πιστοποιήσεις, από αναγνωρισμένα ινστιτούτα και οργανισμούς που είναι και αρμόδιοι για ελέγχους και έκδοση πιστοποιητικών !

Αναφορά στην Wikipedia σχετικά με την γλυκόλη προπυλενίου ( Propylene Glycol ) θα βρείτε εδώ

 

Listed in: Greek Directory & Hellas Directory     

 10, 11, 12, 13 15, 16, 17  19, 20, 22, 23, 24,  27, 2830, 31Our site is at APN Greece Directory

 

 

 
ΠΡOIONTA

Esmoke R-Evo


Esmoke EGO-Slim


Esmoke EGO-XL


Esmoke EGO-XLC


EGO Supreme


eGo-T Black Edition

TCT eCab


DCT E-Pipe
Ανταλλακτικά Αναλώσιμα 

 

 

 

Μην ρισκάρετε με φτηνές Απομιμήσεις και υγρά αναπλήρωσης αγνώστου προελεύσεως !

 Τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος E-SMΟΚΕ είναι Επώνυμα και Ευρωπαϊκά, περιέχουν μόνον ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ υψηλής καθαρότητας κατάλληλη για φαρμακευτική χρήση και είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ από τα Πανεπιστήμια Κρήτης και Θεσσαλίας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να συγκρίνονται με άλλα παρόμοια "noname" προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα, πωλούνται από καταστήματα τελείως άσχετα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την χρήση του και την ασφάλεια του και περιέχουν συστατικά αγνώστου και αμφιβόλου προελεύσεως...

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα προϊόντα Ε-SMOKE δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος
καπνίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής
νόσου και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε ενήλικες καπνιστές
( απαγορεύεται η πώληση τους σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση τους από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες και
από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα..

 

GETA a member of KAMEKA Group Last Modified :12/30/12 04:13 PM Eφαρμογές Web Xgr.gr      Copyright 2008-9

Προσοχή: Κείμενα και φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται
από τον Νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και γενικότερα κάθε χρήση του υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Tags:
ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορα, ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμη, ηλεκτρονικό κάπνισμα, Ηλεκτρονική Πίπα, ηλεκτρικό τσιγάρο τιμή, ηλεκτρικό τσιγάρο αγορά, hlektroniko tsigaro,
hlektroniko kapnisma, διακοπή καπνίσματος, διακοπη καπνισματος εσμοκε esmoke, Χονδρική Πώληση, Λιανικη Χονδρικη Πωληση hlektroniko tasigaro