FAMELAB: Μελέτη για τις άμεσες επιδράσεις του Ενεργητικού και Παθητικού καπνίσματος
 Μύθοι & Αλήθειες: Σύγκριση Κανονικού Τσιγάρου και Ηλεκτρονικού Τσιγάρου - Έρευνες
Εγγύηση Ασφάλειας Συστατικά Υγρών αναπλήρωσης και Χημικές Αναλύσεις

 Νέο e-liquid, που μετριάζει την βλαβερή δράση της Νικοτίνης !
 e-liquid, που μιμείται την αίσθηση της νικοτίνης ! 

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΟΦ

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
210 8222140
210 8227277
210 9028592
6944 429442


 

Ζητούνται
Συνεργάτες & Αντιπρόσωποι

 

Συχνές Ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων

 

Διαβάζετε
συχνά τις online
οδηγίες χρήσεως


 Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Esmoke

Promote Your Page Too

 

Ηλεκτρονική Πίπα TECC E-Pipe
 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

 

Μόλις παραλάβετε την ηλεκτρονική σας πίπα θα πρέπει πρώτα να φορτίσετε τις μπαταρίες. Κατόπιν πρέπει να τοποθετήσετε cartomizer στον θάλαμο της πίπας καθώς και φορτισμένη μπαταρία. Δείτε την παρακάτω σχηματική παράσταση:
( κλικ για μεγένθυση )

 

Ο τρόπος λειτουργίας της ηλεκτρονικής πίπας δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τον συνηθισμένο τρόπο καπνίσματος. Αν θέλετε μεγαλύτερη ποσότητα καπνού φροντίστε να ρουφάτε παρατεταμένα και με μεγαλύτερη διάρκεια από ότι με τα συνηθισμένα τσιγάρα. Δεν χρειάζεται να καταβάλλετε προσπάθεια, αλλά αποφεύγετε τις πολλές κοφτές εισπνοές οι οποίες εξαντλούν γρήγορα την μπαταρία και δεν αποδίδουν μεγάλη ποσότητα καπνού.

Οι μπαταρίες πριν χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά πρέπει να φορτιστούν. Οι μπαταρίες δεν αποδίδουν ικανοποιητικά τις πρώτες φορές που θα χρησιμοποιηθούν. Αυτό δεν αποτελεί βλάβη ! Πλήρης φόρτιση των μπαταριών επιτυγχάνεται μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης - εκφόρτισης.

Για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας τοποθετήστε τις στον φορτιστή. Κατόπιν τοποθετήστε τον φορτιστή σε παροχή ρεύματος. Κόκκινη ένδειξη δείχνει πως η μπαταρία σας φορτίζει, πράσινη ένδειξη δείχνει μπαταρία πλήρως φορτισμένη.

Η ηλεκτρονική σας πίπα έχει μηχανισμό προστασίας. Αν δοκιμάσετε να καπνίσετε συνεχόμενα για περισσότερες από 15 φορές, η μπαταρία θα διακόψει την παροχή ρεύματος για μερικά λεπτά. Αυτό δεν αποτελεί βλάβη ! Το λαμπάκι ( Led ) θα αναβοσβήνει. Δοκιμάστε εκ νέου σε λίγα λεπτά. Αν εξακολουθεί να αναβοσβήνει, τότε φορτίστε εκ νέου την μπαταρία σας.
 

Σε περίπτωση που η μπαταρία σας θερμαίνεται υπερβολικά κατά την φόρτιση, πιθανόν να θέλει αντικατάσταση. Μην φορτίζεται μπαταρίες που έχουν εμφανή σημάδια καταπόνησης. Φορτίζετε τις μπαταρίες υπό την συνεχή εποπτεία σας, σε χώρο καλά αεριζόμενο και μακριά από εύφλεκτα υλικά

Αν η συσκευή σας δεν παράγει ικανοποιητικό καπνό αντικαταστήστε το cartomizer. Μπορείτε να επαναγεμίσετε το cartomizer με υγρό αναπλήρωσης της αρεσκείας σας. Αφαιρέστε το στόμιο του cartomizer και προσθέστε μερικές σταγόνες eliquid περιφερειακά με προσοχή να μην στάξει στο κέντρο. Η διαδικασία δεν είναι εγγυημένη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: προσπάθεια να λειτουργήσετε την ηλεκτρονική σας πίπα με στεγνό μηχανισμό ατμοποίησης θα οδηγήσει σε υπερθέρμανση και βλάβη της μπαταρίας και του μηχανισμού !


Η ηλεκτρονική σας πίπα είναι συσκευή εύθραυστη. Χρησιμοποιήστε την με προσοχή. Μην την τοποθετείτε στις τσέπες σας και προστατεύστε την από πτώσεις.

 

Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσετε να ανοίξετε η να αποσυναρμολογήσετε την συσκευή. Κάτι τέτοιο οδηγεί σε ακύρωση της εγγύησης σας !


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος Ε-SMOKE δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος.

Το προϊόν απευθύνεται σε ενήλικες ( απαγορεύεται η πώληση του σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση του από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.

Αν και δεν έχει αναφερθεί καμιά παρενέργεια ή αλλεργική αντίδραση στους χρήστες ηλεκτρονικών τσιγάρων, αν αντιληφτείτε την παραμικρή ενόχληση, προτείνεται η άμεση διακοπή της χρήσης του.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Αφαιρείτε απαραιτήτως την μπαταρία από την συσκευή σας όταν την αποθηκεύετε, την τοποθετείτε στην τσάντα σας, στις τσέπες σας και γενικότερα όταν δεν την χρησιμοποιείτε.
  

 
ΠΡOIONTA

Esmoke R-Evo


Esmoke EGO-Slim


Esmoke EGO-XL


Esmoke EGO-XLC


EGO Supreme


eGo-T Black Edition

TCT eCab


DCT E-Pipe
Ανταλλακτικά Αναλώσιμα 

 

 

 

Μην ρισκάρετε με φτηνές Απομιμήσεις και υγρά αναπλήρωσης αγνώστου προελεύσεως !

 Τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος E-SMΟΚΕ είναι Επώνυμα και Ευρωπαϊκά, περιέχουν μόνον ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ υψηλής καθαρότητας κατάλληλη για φαρμακευτική χρήση και είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ από τα Πανεπιστήμια Κρήτης και Θεσσαλίας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να συγκρίνονται με άλλα παρόμοια "noname" προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα, πωλούνται από καταστήματα τελείως άσχετα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την χρήση του και την ασφάλεια του και περιέχουν συστατικά αγνώστου και αμφιβόλου προελεύσεως...

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα προϊόντα Ε-SMOKE δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος
καπνίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής
νόσου και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε ενήλικες καπνιστές
( απαγορεύεται η πώληση τους σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση τους από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες και
από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα..

 

GETA a member of KAMEKA Group Last Modified :12/30/12 04:13 PM Eφαρμογές Web Xgr.gr      Copyright 2008-9

Προσοχή: Κείμενα και φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται
από τον Νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και γενικότερα κάθε χρήση του υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Tags:
ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορα, ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμη, ηλεκτρονικό κάπνισμα, Ηλεκτρονική Πίπα, ηλεκτρικό τσιγάρο τιμή, ηλεκτρικό τσιγάρο αγορά, hlektroniko tsigaro,
hlektroniko kapnisma, διακοπή καπνίσματος, διακοπη καπνισματος εσμοκε esmoke, Χονδρική Πώληση, Λιανικη Χονδρικη Πωληση hlektroniko tasigaro