Αρχική Σελίδα | Παραδοσιακό VS Ηλεκτρονικό | Stop Smoking | Η εταιρεία | Σ.Ε.Ε.Η.Τ. | Επικοινωνία

Παραδοσιακό VS Ηλεκτρονικό

 FAMELAB: Μελέτη για τις άμεσες επιδράσεις του Ενεργητικού και Παθητικού καπνίσματος
 Μύθοι & Αλήθειες: Σύγκριση Κανονικού Τσιγάρου και Ηλεκτρονικού Τσιγάρου - Έρευνες
Εγγύηση Ασφάλειας Συστατικά Υγρών αναπλήρωσης και Χημικές Αναλύσεις
Αρχική Σελίδα
Προιόντα
Πιστοποιήσεις
Αντ/κά-Αναλώσιμα
Συγκριτικός πίνακας
Εγγύηση Ασφάλειας
Χρήσιμες Οδηγίες
Συχνές Ερωτήσεις
Αποστολή
Video
Προέλευση
Εγγύηση
Απόσυρση ΤΩΡΑ
Συνεργάτες
Smoking sign
Ανακοινώσεις
 Νέο e-liquid, που μετριάζει την βλαβερή δράση της Νικοτίνης !
 e-liquid, που μιμείται την αίσθηση της νικοτίνης ! 

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΟΦ

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
210 8222140
210 8227277
210 9028592
6944 429442


 

Ζητούνται
Συνεργάτες & Αντιπρόσωποι

 

Συχνές Ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων

 

Διαβάζετε
συχνά τις online
οδηγίες χρήσεως


 Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Esmoke

Promote Your Page Too


Παραδοσιακό VS ηλεκτρονικό κάπνισμα
( από την σκοπιά ενός θεριακλή )

Όσες ιστοσελίδες κατασκευαστών ή μεταπωλητών ηλεκτρονικών τσιγάρων και αν επισκεφτείτε, θα διαβάσετε πόσο εξαιρετικό είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο, πόσο θα σας βοηθήσει, πόσο οικονομικότερο είναι σε σχέση με το παραδοσιακό κάπνισμα και άλλα πολλά θετικά στοιχεία. Όλα τα παραπάνω ισχύουν, αλλά θεωρούμε πως σωστή πληροφόρηση είναι να αναφερθούμε και σε πιθανά μειονεκτήματα αλλά και να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις και συμβουλές.

Υποθέτουμε πως για να διαβάζετε αυτήν την ιστοσελίδα έχετε προφανώς μελετήσει την λειτουργία του ηλεκτρονικού τσιγάρου και έχετε πληροφορηθεί τα οφέλη.  Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια η οποία δεν αναφέρεται πουθενά και καλό είναι να την λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας.

Παρόλο που το ηλεκτρονικό κάπνισμα δεν επιτρέπεται να προβάλλεται ως μέθοδος διακοπής του καπνίσματος, η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από εμάς το χρησιμοποιούμε για να ελαττώσουμε η να διακόψουμε το παραδοσιακό κάπνισμα.

Πολύ από εμάς λοιπόν δοκιμάζουμε το ηλεκτρονικό τσιγάρο με όλη την καλή διάθεση να αντικαταστήσουμε το βλαβερό παραδοσιακό κάπνισμα με κάτι πιο υγιεινό και πολλές φορές χρησιμοποιούμε το ηλεκτρονικό τσιγάρο παράλληλα με το παραδοσιακό.

Ακόμα και η παράλληλη χρήση που οδηγεί στην μείωση των παραδοσιακών τσιγάρων είναι θεμιτή και ωφέλιμη ! Ο τρόπος χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου όμως διαφέρει από τον τρόπο που είμαστε όλοι συνηθισμένοι να καπνίζουμε... Για να έχουμε την ίδια αίσθηση, όταν ατμίζουμε ηλεκτρονικό τσιγάρο, πρέπει να ρουφάμε παρατεταμένα και πολλές φορές με περισσότερη δύναμη από ότι με τα συνηθισμένα τσιγάρα. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα και όλοι μας το συνηθίζουμε και μας ικανοποιεί από την πρώτη κιόλας χρήση.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν αντικαταστήσει τελείως το παραδοσιακό ? Τι γίνεται στην περίπτωση που εξακολουθούμε να καπνίζουμε παράλληλα και ηλεκτρονικό και παραδοσιακό τσιγάρο ?

Υπάρχει περίπτωση λοιπόν να αρχίσουμε να καπνίζουμε το παραδοσιακό τσιγάρο με τρόπο αντίστοιχο του ηλεκτρονικού, δηλαδή να ρουφάμε παρατεταμένα, βαθύτερα και με μεγαλύτερη δύναμη από ότι στο παρελθόν. Κάτι τέτοιο θα ελαττώσει τα οφέλη της χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Υπάρχει λύση στο ανωτέρω πρόβλημα ? Διαβάστε με προσοχή τι θα πρέπει να κάνετε για να μην βρεθείτε σε παρόμοια δυσάρεστη θέση:

1. Αποφασίστε να διακόψετε τελείως το παραδοσιακό κάπνισμα. Η καλύτερη λύση !

2. Μειώστε στο ελάχιστο το παραδοσιακό κάπνισμα.

3. Αν καμιά από τις παραπάνω λύσεις δεν είναι εφικτή τότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος που θα χρησιμοποιήσετε:

Φροντίστε να λειτουργούν σωστά, να είναι αξιόπιστα, να ρουφάνε εύκολα και να αποδίδουν μεγάλη ποσότητα καπνού. Συνηθίζοντας να ατμίζετε με ηλεκτρονικό τσιγάρο χαμηλής ποιότητας, που σας δυσκολεύει, σας ταλαιπωρεί με συνεχής βλάβες, που για να λειτουργήσει πρέπει να ρουφάτε με όλη σας την δύναμη και δεν αποδίδει μεγάλη ποσότητα καπνού, πιθανόν να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να επιστρέψετε στο παραδοσιακό κάπνισμα η να αρχίσετε να καπνίζετε με τον άσχημο τρόπο που περιγράψαμε πιο πάνω.

Επιλέξτε αξιόπιστα προϊόντα, δοκιμασμένα, ευρωπαϊκά και ελεγμένα, με προδιαγραφές και πιστοποιητικά:

  1. Αποφύγετε αντίστοιχα προϊόντα που πωλούνται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Το πιθανότερο είναι να μην μείνετε ικανοποιημένοι.

  2. Αποφύγετε πακέτα εκκίνησης ( starter kits) που προσφέρουν ένα τσιγάρο και έναν φορτιστή. Πολύ σπάνια με μια τέτοια σύνθεση θα κατορθώσετε να αντικαταστήσετε το παραδοσιακό κάπνισμα με το ηλεκτρονικό.

  3. Μην αγοράζετε από ηλεκτρονικά καταστήματα που πωλούν ηλεκτρονικά τσιγάρα μαζί με εκατοντάδες άλλα άσχετα προϊόντα. Ηλεκτρονικά καταστήματα, που ναι μεν βγαίνουν στις πρώτες σελίδες κάθε μηχανής αναζήτησης, ( διότι οι επαγγελματίες αυτοί γνωρίζουν καλά τον ηλεκτρονικό τρόπο προώθησης προϊόντων αλλά μάλλον δεν γνωρίζουν καλά το προϊόν που πουλάνε ) αλλά δεν έχουν διεύθυνση και τηλέφωνα επικοινωνίας.

  4. Φροντίστε να σιγουρευτείτε για την προέλευση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε. Προϊόντα που εισάγονται απευθείας από την Κίνα δεν μπορούν να συγκριθούν με προϊόντα που εισάγονται από την Ευρωπαϊκή ένωση και παράγονται με αυστηρές προδιαγραφές ! Πιθανόν κάποια εξαρτήματα να εξακολουθούν να κατασκευάζονται στην Κίνα αλλά αυτό γίνεται με προδιαγραφές που καλύπτουν τα ευρωπαϊκά κριτήρια. Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει η προέλευση του υγρού αναπλήρωσης ( e-liquid ) το οποίο και καταναλώνετε.

Τέλος, μην αγοράζετε από καταστήματα που πωλούν αναλώσιμα ηλεκτρονικών τσιγάρων με νικοτίνη. Η νικοτίνη είναι εξαιρετικά τοξική, δεν έχει μελετηθεί η χρήση της σε προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διάθεση της. Κάθε κατάστημα που διαθέτει αναλώσιμα με νικοτίνη παρανομεί. Αν νομίζετε πως είστε εξαρτημένοι από την νικοτίνη χρησιμοποιείστε υποκατάστατα νικοτίνης δοκιμασμένα και ελεγμένα ( τσίχλες, αυτοκόλλητα κλπ )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Listed in: Greek Directory & Hellas Directory     

 10, 11, 12, 13 15, 16, 17  19, 20, 22, 23, 24,  27, 2830, 31Our site is at APN Greece Directory

 

 
ΠΡOIONTA

Esmoke R-Evo


Esmoke EGO-Slim


Esmoke EGO-XL


Esmoke EGO-XLC


EGO Supreme


eGo-T Black Edition

TCT eCab


DCT E-Pipe
Ανταλλακτικά Αναλώσιμα 

 

 

 

Μην ρισκάρετε με φτηνές Απομιμήσεις και υγρά αναπλήρωσης αγνώστου προελεύσεως !

 Τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος E-SMΟΚΕ είναι Επώνυμα και Ευρωπαϊκά, περιέχουν μόνον ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ υψηλής καθαρότητας κατάλληλη για φαρμακευτική χρήση και είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ από τα Πανεπιστήμια Κρήτης και Θεσσαλίας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να συγκρίνονται με άλλα παρόμοια "noname" προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα, πωλούνται από καταστήματα τελείως άσχετα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την χρήση του και την ασφάλεια του και περιέχουν συστατικά αγνώστου και αμφιβόλου προελεύσεως...

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα προϊόντα Ε-SMOKE δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος
καπνίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής
νόσου και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε ενήλικες καπνιστές
( απαγορεύεται η πώληση τους σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση τους από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες και
από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα..

 

GETA a member of KAMEKA Group Last Modified :02/23/13 06:02 PM Eφαρμογές Web Xgr.gr      Copyright 2008-9

Προσοχή: Κείμενα και φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται
από τον Νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και γενικότερα κάθε χρήση του υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Tags:
ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορα, ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμη, ηλεκτρονικό κάπνισμα, Ηλεκτρονική Πίπα, ηλεκτρικό τσιγάρο τιμή, ηλεκτρικό τσιγάρο αγορά, hlektroniko tsigaro,
hlektroniko kapnisma, διακοπή καπνίσματος, διακοπη καπνισματος εσμοκε esmoke, Χονδρική Πώληση, Λιανικη Χονδρικη Πωληση hlektroniko tasigaro