Αρχική Σελίδα | Πάνω | Παραδοσιακό VS Ηλεκτρονικό | Stop Smoking | Η εταιρεία | Σ.Ε.Ε.Η.Τ. | Επικοινωνία

Οδηγίες Χρήσεως Esmoke EGO-Slim

 FAMELAB: Μελέτη για τις άμεσες επιδράσεις του Ενεργητικού και Παθητικού καπνίσματος
 Μύθοι & Αλήθειες: Σύγκριση Κανονικού Τσιγάρου και Ηλεκτρονικού Τσιγάρου - Έρευνες
Εγγύηση Ασφάλειας Συστατικά Υγρών αναπλήρωσης και Χημικές Αναλύσεις
Αρχική Σελίδα
Πάνω
Προιόντα
Πιστοποιήσεις
Αντ/κά-Αναλώσιμα
Συγκριτικός πίνακας
Εγγύηση Ασφάλειας
Συχνές Ερωτήσεις
Αποστολή
Video
Προέλευση
Εγγύηση
Απόσυρση ΤΩΡΑ
Συνεργάτες
Smoking sign
Ανακοινώσεις
 Νέο e-liquid, που μετριάζει την βλαβερή δράση της Νικοτίνης !
 e-liquid, που μιμείται την αίσθηση της νικοτίνης ! 

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΟΦ

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
210 8222140
210 8227277
210 9028592
6944 429442


 

Ζητούνται
Συνεργάτες & Αντιπρόσωποι

 

Συχνές Ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων

 

Διαβάζετε
συχνά τις online
οδηγίες χρήσεως


 Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Esmoke

Promote Your Page Too


Ηλεκτρονικο Τσιγαρο Esmoke

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ Η ΑΛΛΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
με βεβαίωση του Γενικού Χημείου του Κράτους

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

 

Esmoke EGO-Slim

Μόλις παραλάβετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο θα πρέπει πρώτα να φορτίσετε τις μπαταρίες. Για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας τοποθετήστε πρώτα τον φορτιστή USB σε υποδοχή ( θύρα ) USB υπολογιστή ή σε αντάπτορα 220V σε USB και κατόπιν βιδώστε την μπαταρία μέχρις ότου αλλάξει χρώμα το λαμπάκι του φορτιστή ή ανάψει το λαμπάκι της μπαταρίας. Μην βιδώνετε την μπαταρία περισσότερο από όσο χρειάζεται! Κόκκινη ένδειξη δείχνει πως η μπαταρία σας φορτίζει, πράσινη ένδειξη δείχνει μπαταρία πλήρως φορτισμένη. Κόκκινη και πράσινη ένδειξη δείχνει πως η φόρτιση κοντεύει να ολοκληρωθεί. Την πρώτη φορά που φορτίζεται μια μπαταρία παρακολουθήστε τον φορτιστή για τυχόν υπερθέρμανση.

 

Κατόπιν θα πρέπει να βιδώσετε το μηχανισμό ατμοποίησης στην μπαταρία και να τοποθετήσετε ανταλλακτικό φίλτρο  Προσοχή: Τα ανταλλακτικά φίλτρα των ηλεκτρονικών τσιγάρων EGO-Slim παραδίδονται άδεια. Θα πρέπει να γεμίσετε τα φίλτρα σας πριν τα χρησιμοποιήσετε. Ανοίξτε το καπάκι της αμπούλας και γεμίστε την με υγρό αναπλήρωσης. Κατόπιν κουμπώστε το φίλτρο στον μηχανισμό ατμοποίησης. Την πρώτη φορά θα πρέπει να πιέσετε με μεγαλύτερη δύναμη ώστε ο μηχανισμός ατμοποίησης να διαρρήξει την μεμβράνη προστασίας στην οπή της αμπούλας.

 

Αφού τοποθετήσετε το φίλτρο στον ατμοποιητή, μην προσπαθήσετε να καπνίσετε αμέσως αλλά περιμένετε λίγα λεπτά κρατώντας το τσιγάρο κάθετα με την μπαταρία να δείχνει προς τα κάτω. Η κίνηση αυτή θα επιτρέψει στο υγρό να εισέλθει στον ατμοποιητή.


 

Προσοχή! Αν δοκιμάσετε να καπνίσετε χωρίς να τοποθετήσετε γεμάτο φίλτρο, πιθανότατα να παραχθεί καπνός. Αυτό συμβαίνει διότι η συσκευή ατμοποίησης (atomizer) περιέχει ήδη λίγο υγρό ! Θα πρέπει να τοποθετήσετε γεμάτο φίλτρο για να λειτουργήσει κανονικά η συσκευή σας.

 

Είναι πολύ σημαντικό να μην προσπαθείτε να καπνίσετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο με στεγνό φίλτρο. Όταν ο παραγόμενος ατμός λιγοστεύει αυτό αποτελεί ένδειξη ότι το φίλτρο ( cartridge ) θέλει χρόνο για να μεταφέρει υγρό στον μηχανισμό ατμοποίησης ή ότι το φίλτρο έχει εξαντληθεί ! Συμπληρώστε υγρό αναπλήρωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: προσπάθεια να λειτουργήσετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο με στεγνό μηχανισμό ατμοποίησης θα οδηγήσει σε υπερθέρμανση και βλάβη της μπαταρίας και του μηχανισμού ! Την πρώτη φορά, αφού τοποθετήσετε γεμάτο φίλτρο περιμένετε τουλάχιστον 5 λεπτά πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το τσιγάρο σας, ώστε να δώσετε χρόνο στο υγρό να φτάσει στον θάλαμο ατμοποίησης.

Για να λειτουργήσει το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο EGO-Slim θα πρέπει να πατάτε τον διακόπτη της μπαταρίας όταν ρουφάτε. Αν θέλετε μεγαλύτερη ποσότητα καπνού πατήστε τον διακόπτη μερικά δέκατα του δευτερολέπτου πριν ρουφήξετε. Αποφεύγετε να λειτουργείτε το τσιγάρο για διάστημα μεγαλύτερο των 3 δευτερολέπτων ( όσο διαρκεί και μια ρουφηξιά ) και αφήνετε διαστήματα 5 έως 10 δευτερολέπτων ή και περισσότερο μεταξύ διαδοχικών εισπνοών.

 

Αν είστε μανιώδης καπνιστής και καπνίζετε ασταμάτητα, πιθανόν να υπερθερμάνετε τον ατμοποιητή με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η γεύση του υγρού αναπλήρωσης και να εξαντλείται η μπαταρία σύντομα. Συστήνουμε την προμήθεια και 2ου ατμοποιητή μαζί με επιπλέον μπαταρία/ες ώστε να καπνίζετε εναλλάξ.

 

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα Esmoke EGO-Slim παράγουν ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα ατμού, ειδικά αν χρησιμοποιήσετε υγρά αναπλήρωσης Esmoke με φυτική γλυκερίνη. Αν σας ενοχλεί στον λαιμό η μεγάλη ποσότητα ατμού, τραβήξτε μικρότερες ρουφηξιές ή εναλλακτικά εισπνεύστε και αέρα μαζί με τον ατμό !

Οι μπαταρίες πριν χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά πρέπει να φορτιστούν για περισσότερες από 3-4 ώρες. Οι μπαταρίες πιθανόν να μην αποδίδουν ικανοποιητικά τις πρώτες φορές που θα χρησιμοποιηθούν. Αυτό δεν αποτελεί βλάβη ! Πλήρης φόρτιση των μπαταριών επιτυγχάνεται μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης - εκφόρτισης.

 

Όπως και οι μπαταρίες έτσι και ο ατμοποιητής χρειάζεται λίγο χρόνο για να αποδώσει. Τις πρώτες ώρες λειτουργίας πιθανόν ο παραγόμενος καπνός να μην είναι πλούσιος. Ανάλογα με την χρήση πιθανόν να χρειαστούν από λίγες ώρες μέχρι και 1 με 2 ημέρες ώστε η απόδοση του να μεγιστοποιηθεί. Επίσης μπορείτε να αφαιρέσετε ή περιστρέψετε το φίλτρο ώστε να διευκολύνετε την ροή του υγρού. Αν ο παραγόμενος ατμός εξακολουθεί να είναι λίγος μην συνεχίζεται να λειτουργείτε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο αν πρώτα δεν ανακαλύψετε την αιτία της δυσλειτουργίας. Αφαιρέστε την αμπούλα και παρατηρήστε την προσεκτικά… πιθανόν να έχει εγκλωβιστεί αέρας που εμποδίζει το υγρό να ρέει. Πιθανόν το υγρό σας να έχει μεγαλύτερη πυκνότητα από την κανονική ( τυχαίνει σε ορισμένες παρτίδες ) ή λόγω θερμοκρασίας περιβάλλοντος να έχει πήξει. Δοκιμάστε να αραιώσετε το υγρό σας προσθέτοντας περίπου 5% απιονισμένο νερό. Επίσης μπορείτε σε τακτά χρονικά διαστήματα να τινάζετε το τσιγάρο σας ( όπως κάναμε παλιά με τα θερμόμετρα ) ώστε να απεγκλωβίσετε τυχόν αέρα στην αμπούλα.

Κάθε ανταλλακτικό φίλτρο διαρκεί περίπου για 300 με 350 εισπνοές. Πιθανόν η μπαταρία σας να εξαντληθεί νωρίτερα. Αυτό δεν αποτελεί βλάβη ! Απλά αντικαταστήστε την μπαταρία με άλλη πλήρως φορτισμένη. Για μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να προμηθευτείτε επιπλέον μπαταρίες, φορτιστές ρεύματος και φορτιστές αυτοκινήτου !

Σε περίπτωση που η μπαταρία σας ή ο φορτιστής θερμαίνονται υπερβολικά κατά την φόρτιση, πιθανόν να θέλουν αντικατάσταση. Μην φορτίζεται μπαταρίες που έχουν εμφανή σημάδια καταπόνησης. Φορτίζετε τις μπαταρίες υπό την συνεχή εποπτεία σας, σε χώρο καλά αεριζόμενο και μακριά από εύφλεκτα υλικά.

Αφαιρείτε απαραιτήτως την μπαταρία από την συσκευή σας όταν την αποθηκεύετε, την τοποθετείτε στην τσάντα σας, στις τσέπες σας και γενικότερα όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Αν πατηθεί κατά λάθος ο διακόπτης της μπαταρίας και παραμείνει πατημένος θα προξενήσει βλάβη στον ατμοποιητή !

 

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι συσκευή εύθραυστη. Χρησιμοποιήστε την με προσοχή. Μην την τοποθετείτε στις τσέπες σας και προστατεύστε την από πτώσεις. Η εγγύηση του προϊόντος δεν καλύπτει βλάβες από απρόσεχτη και κακή χρήση. Χειριστείτε τις μπαταρίες με προσοχή και μην τις βιδώνετε σφιχτά στο atomizer ή στον φορτιστή.

 

Συνηθίζετε να καπνίζετε με το τσιγάρο να δείχνει πάντοτε ελαφρώς προς τα κάτω ώστε να διευκολύνετε το υγρό να φτάσει στον μηχανισμό ατμοποίησης. Δεν μπορείτε να καπνίζετε με το τσιγάρο κάθετα και την μπαταρία να δείχνει προς τα επάνω ( πχ ξαπλωμένοι )

 

Περισσότερες φωτογραφίες: κλικ για μεγέθυνση.


     
                                         Slim μπαταρία 320mAh      EGO μπαταρία 650mAh           


 

 
ΠΡOIONTA

Esmoke R-Evo


Esmoke EGO-Slim


Esmoke EGO-XL


Esmoke EGO-XLC


EGO Supreme


eGo-T Black Edition

TCT eCab


DCT E-Pipe
Ανταλλακτικά Αναλώσιμα 

 

 

 

Μην ρισκάρετε με φτηνές Απομιμήσεις και υγρά αναπλήρωσης αγνώστου προελεύσεως !

 Τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος E-SMΟΚΕ είναι Επώνυμα και Ευρωπαϊκά, περιέχουν μόνον ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ υψηλής καθαρότητας κατάλληλη για φαρμακευτική χρήση και είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ από τα Πανεπιστήμια Κρήτης και Θεσσαλίας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να συγκρίνονται με άλλα παρόμοια "noname" προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα, πωλούνται από καταστήματα τελείως άσχετα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την χρήση του και την ασφάλεια του και περιέχουν συστατικά αγνώστου και αμφιβόλου προελεύσεως...

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα προϊόντα Ε-SMOKE δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος
καπνίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής
νόσου και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε ενήλικες καπνιστές
( απαγορεύεται η πώληση τους σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση τους από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες και
από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα..

 

GETA a member of KAMEKA Group Last Modified :02/23/13 06:02 PM Eφαρμογές Web Xgr.gr      Copyright 2008-9

Προσοχή: Κείμενα και φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται
από τον Νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και γενικότερα κάθε χρήση του υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Tags:
ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορα, ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμη, ηλεκτρονικό κάπνισμα, Ηλεκτρονική Πίπα, ηλεκτρικό τσιγάρο τιμή, ηλεκτρικό τσιγάρο αγορά, hlektroniko tsigaro,
hlektroniko kapnisma, διακοπή καπνίσματος, διακοπη καπνισματος εσμοκε esmoke, Χονδρική Πώληση, Λιανικη Χονδρικη Πωληση hlektroniko tasigaro