Αρχική Σελίδα | Πάνω | Παραδοσιακό VS Ηλεκτρονικό | Stop Smoking | Η εταιρεία | Σ.Ε.Ε.Η.Τ. | Επικοινωνία

Οδηγίες Χρήσεως Esmoke EGO-Supreme

 FAMELAB: Μελέτη για τις άμεσες επιδράσεις του Ενεργητικού και Παθητικού καπνίσματος
 Μύθοι & Αλήθειες: Σύγκριση Κανονικού Τσιγάρου και Ηλεκτρονικού Τσιγάρου - Έρευνες
Εγγύηση Ασφάλειας Συστατικά Υγρών αναπλήρωσης και Χημικές Αναλύσεις
Αρχική Σελίδα
Πάνω
Προιόντα
Πιστοποιήσεις
Αντ/κά-Αναλώσιμα
Συγκριτικός πίνακας
Εγγύηση Ασφάλειας
Συχνές Ερωτήσεις
Αποστολή
Video
Προέλευση
Εγγύηση
Απόσυρση ΤΩΡΑ
Συνεργάτες
Smoking sign
Ανακοινώσεις
 Νέο e-liquid, που μετριάζει την βλαβερή δράση της Νικοτίνης !
 e-liquid, που μιμείται την αίσθηση της νικοτίνης ! 

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΟΦ

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
210 8222140
210 8227277
210 9028592
6944 429442


 

Ζητούνται
Συνεργάτες & Αντιπρόσωποι

 

Συχνές Ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων

 

Διαβάζετε
συχνά τις online
οδηγίες χρήσεως


 Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Esmoke

Promote Your Page Too


Ηλεκτρονικο Τσιγαρο Esmoke

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ Η ΑΛΛΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
με βεβαίωση του Γενικού Χημείου του Κράτους

 

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

 

Esmoke EGO-Supreme

 

update: 2/2/2012

 

Είναι σημαντικό να μην υπερπληρώνετε την δεξαμενή με υγρό αναπλήρωσης. Γεμίστε τόσο ώστε η στάθμη του υγρού να διακρίνετε από το παράθυρο. Γεμίστε γρήγορα και τοποθετήστε αμέσως την βαλβίδα ! Καθυστέρηση στην τοποθέτηση της βαλβίδας θα έχει σαν αποτέλεσμα την διαρροή υγρού στο κέλυφος του ατμοποιητή !

 


Μόλις παραλάβετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο θα πρέπει πρώτα να φορτίσετε τις μπαταρίες. Για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας τοποθετήστε πρώτα τον φορτιστή USB σε υποδοχή ( θύρα ) USB υπολογιστή ή σε αντάπτορα 220V σε USB και κατόπιν βιδώστε την μπαταρία μέχρις ότου αλλάξει χρώμα το λαμπάκι του φορτιστή ή ανάψει το λαμπάκι της μπαταρίας. Μην βιδώνετε την μπαταρία περισσότερο από όσο χρειάζεται! Κόκκινη ένδειξη δείχνει πως η μπαταρία σας φορτίζει, πράσινη ένδειξη δείχνει μπαταρία πλήρως φορτισμένη. Κόκκινη και πράσινη ένδειξη δείχνει πως η φόρτιση κοντεύει να ολοκληρωθεί. Την πρώτη φορά που φορτίζεται μια μπαταρία παρακολουθήστε τον φορτιστή για τυχόν υπερθέρμανση.

Κατόπιν θα πρέπει να βιδώσετε το μηχανισμό ατμοποίησης στην μπαταρία και να γεμίσετε την δεξαμενή του ατμοποιητή με υγρό αναπλήρωσης. Αφαιρέστε το επιστόμιο και την βαλβίδα και χρησιμοποιώντας, για ευκολία, το ειδικό μπουκαλάκι γεμίστε την δεξαμενή παρακολουθώντας την στάθμη. Τοποθετήστε την βαλβίδα και το επιστόμιο στην θέση τους.

 

Προσοχή! Αν δοκιμάσετε να καπνίσετε χωρίς να γεμίσετε την δεξαμενή πιθανότατα να παραχθεί καπνός. Αυτό συμβαίνει διότι η συσκευή ατμοποίησης (atomizer) περιέχει ήδη λίγο υγρό ! Θα πρέπει να γεμίσετε την δεξαμενή για να λειτουργήσει κανονικά η συσκευή σας.

 

Είναι πολύ σημαντικό να μην προσπαθείτε να καπνίσετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο με στεγνό μηχανισμό και άδεια δεξαμενή. Παρακολουθείτε την στάθμη και συμπληρώνετε υγρό αναπλήρωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: προσπάθεια να λειτουργήσετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο με στεγνό μηχανισμό ατμοποίησης θα οδηγήσει σε υπερθέρμανση και βλάβη της μπαταρίας και του μηχανισμού !

Για να λειτουργήσει το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο EGO-Supreme θα πρέπει να πατάτε τον διακόπτη της μπαταρίας όταν ρουφάτε. Αν θέλετε μεγαλύτερη ποσότητα καπνού πατήστε τον διακόπτη μερικά δέκατα του δευτερολέπτου πριν ρουφήξετε. Αποφεύγετε να λειτουργείτε το τσιγάρο για διάστημα μεγαλύτερο των 3 δευτερολέπτων ( όσο διαρκεί και μια ρουφηξιά ) και αφήνετε διαστήματα 5 έως 10 δευτερολέπτων ή και περισσότερο μεταξύ διαδοχικών εισπνοών.

 

Αν είστε μανιώδης καπνιστής και καπνίζετε ασταμάτητα, πιθανόν να υπερθερμάνετε τον ατμοποιητή με αποτέλεσμα να εξαντλείται η μπαταρία σύντομα. Συστήνουμε την προμήθεια και 2ου ατμοποιητή μαζί με επιπλέον μπαταρία/ες ώστε να καπνίζετε εναλλάξ.

 

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα Esmoke EGO-Supreme παράγουν ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα ατμού, ειδικά αν χρησιμοποιήσετε υγρά αναπλήρωσης Esmoke με φυτική γλυκερίνη. Αν σας ενοχλεί στον λαιμό η μεγάλη ποσότητα ατμού, τραβήξτε μικρότερες ρουφηξιές ή εναλλακτικά εισπνεύστε και αέρα μαζί με τον ατμό !

Οι μπαταρίες πριν χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά πρέπει να φορτιστούν για περισσότερες από 3-4 ώρες. Οι μπαταρίες πιθανόν να μην αποδίδουν ικανοποιητικά τις πρώτες φορές που θα χρησιμοποιηθούν. Αυτό δεν αποτελεί βλάβη ! Πλήρης φόρτιση των μπαταριών επιτυγχάνεται μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης - εκφόρτισης.

 

Όπως και οι μπαταρίες έτσι και ο ατμοποιητής χρειάζεται λίγο χρόνο για να αποδώσει. Τις πρώτες ώρες λειτουργίας πιθανόν ο παραγόμενος καπνός να μην είναι πλούσιος. Ανάλογα με την χρήση πιθανόν να χρειαστούν από λίγες ώρες μέχρι και 1 με 2 ημέρες ώστε η απόδοση του να μεγιστοποιηθεί. Αν ο παραγόμενος ατμός εξακολουθεί να είναι λίγος μην συνεχίζετε να λειτουργείτε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο αν πρώτα δεν ανακαλύψετε την αιτία της δυσλειτουργίας.

 

Φροντίστε όταν δεν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο EGO-Supreme να αδειάζετε την δεξαμενή. Αφαιρέστε το επιστόμιο και την βαλβίδα και με ένα τσιμπιδάκι αφαιρέστε και το σιλικονούχο κάλυμμα της δεξαμενής. Αδειάστε την δεξαμενή και σκουπίστε την με χαρτί κουζίνας. Σε τακτά χρονικά διαστήματα και ανάλογα με την χρήση μπορείτε να καθαρίζετε τον ατμοποιητή και την δεξαμενή με τρεχούμενο χλιαρό νερό. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε όταν θέλετε να αλλάξετε γεύση υγρού αναπλήρωσης. Μετά το πλύσιμο φυσήξτε δυνατά και από τις 2 πλευρές ώστε να απομακρύνετε το νερό ... Επανατοποθετήστε το σιλικονούχο κάλυμμα της δεξαμενής με προσοχή ώστε να εφαρμόσει σωστά !

 

Σε κάθε αναπλήρωση της δεξαμενής και μέχρις ότου τοποθετήσετε την βαλβίδα πιθανόν να υπάρξει μικρή διαρροή του υγρού στο κέλυφος του ατμοποιητή. Μετά από συνεχή γεμίσματα το υγρό μπορεί να περάσει στην μπαταρία και να προξενήσει ζημιά. Αποσυναρμολογείτε τον ατμοποιητή από την μπαταρία καθημερινά, ελέγχετε για τυχόν διαρροή και καθαρίστε τις επαφές.

 

Είναι σημαντικό να θυμάστε πως πρέπει να τοποθετείτε την βαλβίδα γρήγορα στην θέση της μετά από κάθε γέμισμα !

 

 


Κάθε γέμισμα της δεξαμενής διαρκεί περίπου για 500 εισπνοές. Πιθανόν η μπαταρία σας να εξαντληθεί νωρίτερα. Αυτό δεν αποτελεί βλάβη ! Απλά αντικαταστήστε την μπαταρία με άλλη πλήρως φορτισμένη. Για μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να προμηθευτείτε επιπλέον μπαταρίες, φορτιστές ρεύματος και φορτιστές αυτοκινήτου !

Σε περίπτωση που η μπαταρία σας ή ο φορτιστής θερμαίνονται υπερβολικά κατά την φόρτιση, πιθανόν να θέλουν αντικατάσταση. Μην φορτίζεται μπαταρίες που έχουν εμφανή σημάδια καταπόνησης. Φορτίζετε τις μπαταρίες υπό την συνεχή εποπτεία σας, σε χώρο καλά αεριζόμενο και μακριά από εύφλεκτα υλικά.

Αφαιρείτε απαραιτήτως την μπαταρία από την συσκευή σας όταν την αποθηκεύετε, την τοποθετείτε στην τσάντα σας, στις τσέπες σας και γενικότερα όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Αν πατηθεί κατά λάθος ο διακόπτης της μπαταρίας και παραμείνει πατημένος θα προξενήσει βλάβη στον ατμοποιητή !

 

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι συσκευή εύθραυστη. Χρησιμοποιήστε την με προσοχή. Μην την τοποθετείτε στις τσέπες σας και προστατεύστε την από πτώσεις. Η εγγύηση του προϊόντος δεν καλύπτει βλάβες από απρόσεχτη και κακή χρήση. Χειριστείτε τις μπαταρίες με προσοχή και μην τις βιδώνετε σφιχτά στο atomizer ή στον φορτιστή.

 

Συνηθίζετε να καπνίζετε με το τσιγάρο να δείχνει πάντοτε ελαφρώς προς τα κάτω ώστε να διευκολύνετε το υγρό να φτάσει στον μηχανισμό ατμοποίησης. Δεν μπορείτε να καπνίζετε με το τσιγάρο κάθετα και την μπαταρία να δείχνει προς τα επάνω ( πχ ξαπλωμένοι )

 
ΠΡOIONTA

Esmoke R-Evo


Esmoke EGO-Slim


Esmoke EGO-XL


Esmoke EGO-XLC


EGO Supreme


eGo-T Black Edition

TCT eCab


DCT E-Pipe
Ανταλλακτικά Αναλώσιμα 

 

 

 

Μην ρισκάρετε με φτηνές Απομιμήσεις και υγρά αναπλήρωσης αγνώστου προελεύσεως !

 Τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος E-SMΟΚΕ είναι Επώνυμα και Ευρωπαϊκά, περιέχουν μόνον ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ υψηλής καθαρότητας κατάλληλη για φαρμακευτική χρήση και είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ από τα Πανεπιστήμια Κρήτης και Θεσσαλίας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να συγκρίνονται με άλλα παρόμοια "noname" προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα, πωλούνται από καταστήματα τελείως άσχετα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την χρήση του και την ασφάλεια του και περιέχουν συστατικά αγνώστου και αμφιβόλου προελεύσεως...

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα προϊόντα Ε-SMOKE δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος
καπνίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής
νόσου και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε ενήλικες καπνιστές
( απαγορεύεται η πώληση τους σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση τους από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες και
από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα..

 

GETA a member of KAMEKA Group Last Modified :02/23/13 06:02 PM Eφαρμογές Web Xgr.gr      Copyright 2008-9

Προσοχή: Κείμενα και φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται
από τον Νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και γενικότερα κάθε χρήση του υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Tags:
ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορα, ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμη, ηλεκτρονικό κάπνισμα, Ηλεκτρονική Πίπα, ηλεκτρικό τσιγάρο τιμή, ηλεκτρικό τσιγάρο αγορά, hlektroniko tsigaro,
hlektroniko kapnisma, διακοπή καπνίσματος, διακοπη καπνισματος εσμοκε esmoke, Χονδρική Πώληση, Λιανικη Χονδρικη Πωληση hlektroniko tasigaro