Αρχική Σελίδα | Πάνω | Παραδοσιακό VS Ηλεκτρονικό | Stop Smoking | Η εταιρεία | Σ.Ε.Ε.Η.Τ. | Επικοινωνία

Οδηγίες Χρήσεως Esmoke R-Evo

 FAMELAB: Μελέτη για τις άμεσες επιδράσεις του Ενεργητικού και Παθητικού καπνίσματος
 Μύθοι & Αλήθειες: Σύγκριση Κανονικού Τσιγάρου και Ηλεκτρονικού Τσιγάρου - Έρευνες
Εγγύηση Ασφάλειας Συστατικά Υγρών αναπλήρωσης και Χημικές Αναλύσεις
Αρχική Σελίδα
Πάνω
Προιόντα
Πιστοποιήσεις
Αντ/κά-Αναλώσιμα
Συγκριτικός πίνακας
Εγγύηση Ασφάλειας
Συχνές Ερωτήσεις
Αποστολή
Video
Προέλευση
Εγγύηση
Απόσυρση ΤΩΡΑ
Συνεργάτες
Smoking sign
Ανακοινώσεις
 Νέο e-liquid, που μετριάζει την βλαβερή δράση της Νικοτίνης !
 e-liquid, που μιμείται την αίσθηση της νικοτίνης ! 

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΟΦ

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
210 8222140
210 8227277
210 9028592
6944 429442


 

Ζητούνται
Συνεργάτες & Αντιπρόσωποι

 

Συχνές Ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων

 

Διαβάζετε
συχνά τις online
οδηγίες χρήσεως


 Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Esmoke

Promote Your Page Too


Ηλεκτρονικο Τσιγαρο Esmoke

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ Η ΑΛΛΕΣ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
με βεβαίωση του Γενικού Χημείου του Κράτους

 

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

 

Esmoke R-Evo ( ενημέρωση 10-7-2011 )

Μόλις παραλάβετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο θα πρέπει πρώτα να φορτίσετε τις μπαταρίες. Για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας τοποθετήστε πρώτα τον φορτιστή USB σε υποδοχή ( θύρα ) USB υπολογιστή ή σε αντάπτορα 220V σε USB.

 

Κατόπιν βιδώστε την μπαταρία σας στον φορτιστή USB μέχρις ότου:

( εφόσον ο φορτιστής USB έχει ενδεικτική λυχνία ) αλλάξει χρώμα το λαμπάκι του φορτιστή ή  ( εφόσον ο φορτιστής USB ΔΕΝ έχει ενδεικτική λυχνία) ανάψει το LED της μπαταρίας.

 

Μην βιδώνετε την μπαταρία περισσότερο από όσο χρειάζεται!

 

Eφόσον ο φορτιστής USB έχει ενδεικτική λυχνία, κόκκινη ένδειξη δείχνει πως η μπαταρία σας φορτίζει, πράσινη ένδειξη δείχνει μπαταρία πλήρως φορτισμένη. Κόκκινη και πράσινη ένδειξη δείχνει πως η φόρτιση κοντεύει να ολοκληρωθεί.

 

Εφόσον ο φορτιστής USB ΔΕΝ έχει ενδεικτική λυχνία, τo LED της μπαταρίας ανάβει για να δείξει την φόρτιση της και σβύνει όταν ολοκληρωθεί.

 

Την πρώτη φορά που φορτίζεται μια μπαταρία παρακολουθήστε τον φορτιστή για τυχόν υπερθέρμανση. Επίσης εάν παρατηρήσετε, την ώρα που βιδώνετε την μπαταρία, το LED της μπαταρίας να αναβοσβήνει και το λαμπάκι του φορτιστή έντονα κόκκινο, σταματήστε την φόρτιση και αφαιρέστε την μπαταρία. Διαβάστε στο τέλος της σελίδας για περισσότερα...

 

Κατόπιν θα πρέπει να βιδώσετε το μηχανισμό ατμοποίησης στην μπαταρία και να τοποθετήσετε ανταλλακτικό φίλτρο αφαιρώντας το καπάκι που συνοδεύει την συσκευή. Προσοχή: Τα ανταλλακτικά φίλτρα των ηλεκτρονικών τσιγάρων R-Evo παραδίδονται άδεια. Θα πρέπει να γεμίσετε τα φίλτρα σας πριν τα χρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιώντας την καρφίτσα που παρέχεται στην συσκευασία ( ή έναν απλό συνδετήρα ) αφαιρέστε από το ανταλλακτικό φίλτρο την αμπούλα σπρώχνοντας την προς τα έξω. Ανοίξτε το καπάκι της αμπούλας και γεμίστε την με υγρό αναπλήρωσης. Κατόπιν τοποθετήστε την αμπούλα πάλι μέσα στο φίλτρο και κουμπώστε τον μηχανισμό ατμοποίησης, ο οποίος θα τοποθετήσει την αμπούλα στο βάθος του φίλτρου και θα εισχωρήσει σε αυτήν. Την πρώτη φορά θα πρέπει να πιέσετε με μεγαλύτερη δύναμη ώστε ο μηχανισμός ατμοποίησης να διαρρήξει την μεμβράνη προστασίας στην οπή της αμπούλας.

 

Αφού τοποθετήσετε το φίλτρο στον ατμοποιητή, μην προσπαθήσετε να καπνίσετε αμέσως αλλά περιμένετε λίγα λεπτά κρατώντας το τσιγάρο κάθετα με την μπαταρία να δείχνει προς τα κάτω. Η κίνηση αυτή θα επιτρέψει στο υγρό να εισέλθει στον ατμοποιητή.
 


 

Προσοχή! Αν δοκιμάσετε να καπνίσετε χωρίς να τοποθετήσετε γεμάτο φίλτρο, πιθανότατα να παραχθεί καπνός. Αυτό συμβαίνει διότι η συσκευή ατμοποίησης (atomizer) περιέχει ήδη λίγο υγρό ! Θα πρέπει να τοποθετήσετε γεμάτο φίλτρο για να λειτουργήσει κανονικά η συσκευή σας.

 

Είναι πολύ σημαντικό να μην προσπαθείτε να καπνίσετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο με στεγνό φίλτρο. Όταν ο παραγόμενος ατμός λιγοστεύει αυτό αποτελεί ένδειξη ότι το φίλτρο ( cartridge ) θέλει χρόνο για να μεταφέρει υγρό στον μηχανισμό ατμοποίησης ή ότι το φίλτρο έχει εξαντληθεί ! Συμπληρώστε υγρό αναπλήρωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: προσπάθεια να λειτουργήσετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο με στεγνό μηχανισμό ατμοποίησης θα οδηγήσει σε υπερθέρμανση και βλάβη της μπαταρίας και του μηχανισμού ! Την πρώτη φορά, αφού τοποθετήσετε γεμάτο φίλτρο περιμένετε τουλάχιστον 5 λεπτά πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το τσιγάρο σας, ώστε να δώσετε χρόνο στο υγρό να φτάσει στον θάλαμο ατμοποίησης.

Ο τρόπος λειτουργίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τον συνηθισμένο τρόπο καπνίσματος. Αν θέλετε μεγαλύτερη ποσότητα καπνού φροντίστε να ρουφάτε παρατεταμένα και με μεγαλύτερη διάρκεια από ότι με τα συνηθισμένα τσιγάρα. Δεν χρειάζεται να καταβάλλετε προσπάθεια, αλλά αποφεύγετε τις πολλές γρήγορες και κοφτές εισπνοές οι οποίες εξαντλούν γρήγορα την μπαταρία και δεν αποδίδουν μεγάλη ποσότητα καπνού. Προτείνουμε να αφήνετε διαστήματα 5 έως 10 δευτερολέπτων ή και περισσότερο μεταξύ διαδοχικών εισπνοών.

 

Αν είστε μανιώδης καπνιστής και καπνίζετε ασταμάτητα, πιθανόν να υπερθερμάνετε τον ατμοποιητή με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η γεύση του υγρού αναπλήρωσης και να εξαντλείται η μπαταρία σύντομα. Συστήνουμε την προμήθεια και 2ου ατμοποιητή μαζί με επιπλέον μπαταρία/ες ώστε να καπνίζετε εναλλάξ.

 

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα Esmoke R-Evo παράγουν ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα ατμού, ειδικά αν χρησιμοποιήσετε υγρά αναπλήρωσης Esmoke με φυτική γλυκερίνη. Αν σας ενοχλεί στον λαιμό η μεγάλη ποσότητα ατμού, τραβήξτε μικρότερες ρουφηξιές ή εναλλακτικά εισπνεύστε και αέρα μαζί με τον ατμό !

Οι μπαταρίες πριν χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά πρέπει να φορτιστούν για περισσότερες από 4-5 ώρες. Οι μπαταρίες πιθανόν να μην αποδίδουν ικανοποιητικά τις πρώτες φορές που θα χρησιμοποιηθούν. Αυτό δεν αποτελεί βλάβη ! Πλήρης φόρτιση των μπαταριών επιτυγχάνεται μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης - εκφόρτισης.

 

Όπως και οι μπαταρίες έτσι και ο ατμοποιητής χρειάζεται λίγο χρόνο για να αποδώσει. Τις πρώτες ώρες λειτουργίας πιθανόν ο παραγόμενος καπνός να μην είναι πλούσιος. Ανάλογα με την χρήση πιθανόν να χρειαστούν από λίγες ώρες μέχρι και 1 με 2 ημέρες ώστε η απόδοση του να μεγιστοποιηθεί. Σε περίπτωση που ο παραγόμενος ατμός δεν σας ικανοποιεί ή ελαττωθεί με την χρήση, με προσοχή εισχωρήστε την παρεχόμενη καρφίτσα, μια με δύο φορές, στον ατμοποιητή από την πλευρά της αμπούλας και σε βάθος μέχρι 0,5 εκατοστά. Η κίνηση αυτή διευκολύνει την είσοδο του υγρού στο θάλαμο ατμοποίησης. Επίσης μπορείτε να αφαιρέσετε ή περιστρέψετε το φίλτρο ώστε να διευκολύνετε την ροή του υγρού. Αν ο παραγόμενος ατμός εξακολουθεί να είναι λίγος μην συνεχίζεται να λειτουργείτε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο αν πρώτα δεν ανακαλύψετε την αιτία της δυσλειτουργίας. Αφαιρέστε την αμπούλα και παρατηρήστε την προσεκτικά… πιθανόν να έχει εγκλωβιστεί αέρας που εμποδίζει το υγρό να ρέει. Πιθανόν το υγρό σας να έχει μεγαλύτερη πυκνότητα από την κανονική ( τυχαίνει σε ορισμένες παρτίδες ) ή λόγω θερμοκρασίας περιβάλλοντος να έχει πήξει. Δοκιμάστε να αραιώσετε το υγρό σας προσθέτοντας περίπου 5% απιονισμένο νερό. Επίσης μπορείτε σε τακτά χρονικά διαστήματα να τινάζετε το τσιγάρο σας ( όπως κάναμε παλιά με τα θερμόμετρα ) ώστε να απεγκλωβίσετε τυχόν αέρα στην αμπούλα.

Κάθε ανταλλακτικό φίλτρο διαρκεί περίπου για 200 με 250 εισπνοές. Πιθανόν η μπαταρία σας να εξαντληθεί νωρίτερα. Αυτό δεν αποτελεί βλάβη ! Απλά αντικαταστήστε την μπαταρία με άλλη πλήρως φορτισμένη. Για μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να προμηθευτείτε επιπλέον μπαταρίες, φορτιστές ρεύματος και φορτιστές αυτοκινήτου !

Σε περίπτωση που η μπαταρία σας ή ο φορτιστής θερμαίνονται υπερβολικά κατά την φόρτιση, πιθανόν να θέλουν αντικατάσταση. Μην φορτίζεται μπαταρίες που έχουν εμφανή σημάδια καταπόνησης. Φορτίζετε τις μπαταρίες υπό την συνεχή εποπτεία σας, σε χώρο καλά αεριζόμενο και μακριά από εύφλεκτα υλικά.

Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με μια καινούργια μπαταρία, πιθανόν η βαλβίδα να έχει κολλήσει. Φυσήξτε και ρουφήξτε δυνατά 5-6 φορές από την μεριά που τοποθετείτε την συσκευή ατμοποίησης ( atomizer )

Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές καπνίσματος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες για αυτό και είναι πιθανόν σε περιβάλλον με έντονο θόρυβο, δυνατή μουσική, κραδασμούς ή δονήσεις να ενεργοποιηθεί ο διακόπτης της συσκευής σας με αποτέλεσμα να διοχετεύει συνεχώς ρεύμα στον ατμοποιητή (atomizer) με κίνδυνο να του προξενήσει βλάβη.

Αφαιρείτε απαραιτήτως την μπαταρία από την συσκευή σας όταν την αποθηκεύετε, την τοποθετείτε στην τσάντα σας, στις τσέπες σας και γενικότερα όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιήστε την ειδική θήκη - πακέτο, η οποία τοποθετεί σε ξεχωριστή θήκη τις μπαταρίες και τους μηχανισμούς ατμοποίησης ενώ προστατεύει την συσκευή σας όταν την μεταφέρετε.

 

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι συσκευή εύθραυστη. Χρησιμοποιήστε την με προσοχή. Μην την τοποθετείτε στις τσέπες σας και προστατεύστε την από πτώσεις. Η εγγύηση του προϊόντος δεν καλύπτει βλάβες από απρόσεχτη και κακή χρήση. Χειριστείτε τις μπαταρίες με προσοχή και μην τις βιδώνετε σφιχτά στο atomizer ή στον φορτιστή.

 

Συνηθίζετε να καπνίζετε με το τσιγάρο να δείχνει πάντοτε ελαφρώς προς τα κάτω ώστε να διευκολύνετε το υγρό να φτάσει στον μηχανισμό ατμοποίησης. Δεν μπορείτε να καπνίζετε με το τσιγάρο κάθετα και την μπαταρία να δείχνει προς τα επάνω ( πχ ξαπλωμένοι )

 

Περισσότερες φωτογραφίες: κλικ για μεγέθυνση.


 


Δείτε το Video:

 

 

Αντιμετώπιση προβλήματος φόρτισης:

 

Την πρώτη φορά που φορτίζεται μια μπαταρία παρακολουθήστε τον φορτιστή για τυχόν υπερθέρμανση ( ο φορτιστής και η μπαταρία κατά την διάρκεια της φόρτισης δεν πρέπει να ζεσταίνονται ). Επίσης εάν παρατηρήσετε, την ώρα που βιδώνετε την μπαταρία, το LED της μπαταρίας να αναβοσβήνει και το λαμπάκι του φορτιστή έντονα κόκκινο, σταματήστε την φόρτιση και αφαιρέστε την μπαταρία. Ο φορτιστής σας βραχυκυκλώνει και θα προκληθεί ζημιά αν συνεχίσετε την φόρτιση. Προσπαθήστε να καθαρίσετε τις επαφές της μπαταρίας και του φορτιστή σας με καθαρό οινόπνευμα. Παρατηρήστε επίσης μήπως οι εσωτερικές επαφές τόσο της μπαταρίας αλλά και του φορτιστή είναι στην θέση τους ή έχουν για κάποιον λόγο μετακινηθεί και βραχυκυκλώνουν. Αν έχουν μετακινηθεί μπορείτε να τις επαναφέρετε στο κέντρο με μια καρφίτσα ή ένα ψιλό κατσαβιδάκι. Κατόπιν δοκιμάστε να βιδώσετε την μπαταρία με αργές κινήσεις ωσότου παρατηρήσετε αλλαγή στο χρώμα της ένδειξης φόρτισης. Μην βιδώνετε περισσότερο την μπαταρία. Παρακολουθήστε τον φορτιστή σας. Αν υπερθερμαίνεται είναι ακόμα βραχυκυκλωμένος και θα πρέπει να επιστραφεί για έλεγχο ή αντικατάσταση.

 

 
ΠΡOIONTA

Esmoke R-Evo


Esmoke EGO-Slim


Esmoke EGO-XL


Esmoke EGO-XLC


EGO Supreme


eGo-T Black Edition

TCT eCab


DCT E-Pipe
Ανταλλακτικά Αναλώσιμα 

 

 

 

Μην ρισκάρετε με φτηνές Απομιμήσεις και υγρά αναπλήρωσης αγνώστου προελεύσεως !

 Τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος E-SMΟΚΕ είναι Επώνυμα και Ευρωπαϊκά, περιέχουν μόνον ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ υψηλής καθαρότητας κατάλληλη για φαρμακευτική χρήση και είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ από τα Πανεπιστήμια Κρήτης και Θεσσαλίας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να συγκρίνονται με άλλα παρόμοια "noname" προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα, πωλούνται από καταστήματα τελείως άσχετα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την χρήση του και την ασφάλεια του και περιέχουν συστατικά αγνώστου και αμφιβόλου προελεύσεως...

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα προϊόντα Ε-SMOKE δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος
καπνίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής
νόσου και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε ενήλικες καπνιστές
( απαγορεύεται η πώληση τους σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση τους από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες και
από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα..

 

GETA a member of KAMEKA Group Last Modified :02/23/13 06:02 PM Eφαρμογές Web Xgr.gr      Copyright 2008-9

Προσοχή: Κείμενα και φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται
από τον Νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και γενικότερα κάθε χρήση του υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Tags:
ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορα, ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμη, ηλεκτρονικό κάπνισμα, Ηλεκτρονική Πίπα, ηλεκτρικό τσιγάρο τιμή, ηλεκτρικό τσιγάρο αγορά, hlektroniko tsigaro,
hlektroniko kapnisma, διακοπή καπνίσματος, διακοπη καπνισματος εσμοκε esmoke, Χονδρική Πώληση, Λιανικη Χονδρικη Πωληση hlektroniko tasigaro