Αρχική Σελίδα | Πάνω | Παραδοσιακό VS Ηλεκτρονικό | Stop Smoking | Η εταιρεία | Σ.Ε.Ε.Η.Τ. | Επικοινωνία

Οδηγίες χρήσης Esmoke E-Pipe

 FAMELAB: Μελέτη για τις άμεσες επιδράσεις του Ενεργητικού και Παθητικού καπνίσματος
 Μύθοι & Αλήθειες: Σύγκριση Κανονικού Τσιγάρου και Ηλεκτρονικού Τσιγάρου - Έρευνες
Εγγύηση Ασφάλειας Συστατικά Υγρών αναπλήρωσης και Χημικές Αναλύσεις
Αρχική Σελίδα
Πάνω
Προιόντα
Πιστοποιήσεις
Αντ/κά-Αναλώσιμα
Συγκριτικός πίνακας
Εγγύηση Ασφάλειας
Συχνές Ερωτήσεις
Αποστολή
Video
Προέλευση
Εγγύηση
Απόσυρση ΤΩΡΑ
Συνεργάτες
Smoking sign
Ανακοινώσεις
 Νέο e-liquid, που μετριάζει την βλαβερή δράση της Νικοτίνης !
 e-liquid, που μιμείται την αίσθηση της νικοτίνης ! 

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΟΦ

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
210 8222140
210 8227277
210 9028592
6944 429442


 

Ζητούνται
Συνεργάτες & Αντιπρόσωποι

 

Συχνές Ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων

 

Διαβάζετε
συχνά τις online
οδηγίες χρήσεως


 Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Esmoke

Promote Your Page Too

 


 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

 

Μόλις παραλάβετε την ηλεκτρονική σας πίπα θα πρέπει πρώτα να φορτίσετε τις μπαταρίες. Κατόπιν πρέπει να τοποθετήσετε φίλτρο στην συσκευή ατμοποίησης ( atomizer ). Αν δοκιμάσετε να καπνίσετε χωρίς να τοποθετήσετε κανονικό φίλτρο, πιθανότατα να παραχθεί καπνός. Αυτό συμβαίνει διότι η συσκευή ατμοποίησης ( atomizer ) περιέχει ήδη λίγο υγρό ! Θα πρέπει να τοποθετήσετε κανονικό φίλτρο για να λειτουργήσει κανονικά η συσκευή σας.

 

Δείτε την παρακάτω σχηματική παράσταση:( κλικ για μεγένθυση )

 

Ο τρόπος λειτουργίας της ηλεκτρονικής πίπας δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τον συνηθισμένο τρόπο καπνίσματος. Αν θέλετε μεγαλύτερη ποσότητα καπνού φροντίστε να ρουφάτε παρατεταμένα και με μεγαλύτερη διάρκεια από ότι με τα συνηθισμένα τσιγάρα. Δεν χρειάζεται να καταβάλλετε προσπάθεια, αλλά αποφεύγετε τις πολλές κοφτές εισπνοές οι οποίες εξαντλούν γρήγορα την μπαταρία και δεν αποδίδουν μεγάλη ποσότητα καπνού. Προμηθευτείτε υγρό αναπλήρωσης για μεγαλύτερη διάρκεια και μέγιστη ποσότητα καπνού !

Οι μπαταρίες πριν χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά πρέπει να φορτιστούν. Οι μπαταρίες δεν αποδίδουν ικανοποιητικά τις πρώτες φορές που θα χρησιμοποιηθούν. Αυτό δεν αποτελεί βλάβη ! Πλήρης φόρτιση των μπαταριών επιτυγχάνεται μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης - εκφόρτισης.

Για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας τοποθετήστε τις στον φορτιστή. Κατόπιν τοποθετήστε τον φορτιστή σε παροχή ρεύματος. Κόκκινη ένδειξη δείχνει πως η μπαταρία σας φορτίζει, πράσινη ένδειξη δείχνει μπαταρία πλήρως φορτισμένη.

Η ηλεκτρονική σας πίπα έχει μηχανισμό προστασίας. Αν δοκιμάσετε να καπνίσετε συνεχόμενα για περισσότερες από 15 φορές, η μπαταρία θα διακόψει την παροχή ρεύματος για μερικά λεπτά. Αυτό δεν αποτελεί βλάβη ! Το λαμπάκι ( Led ) θα αναβοσβήνει. Δοκιμάστε εκ νέου σε λίγα λεπτά. Αν εξακολουθεί να αναβοσβήνει, τότε φορτίστε εκ νέου την μπαταρία σας.
 

Σε περίπτωση που η μπαταρία σας θερμαίνεται υπερβολικά κατά την φόρτιση, πιθανόν να θέλει αντικατάσταση. Μην φορτίζεται μπαταρίες που έχουν εμφανή σημάδια καταπόνησης. Φορτίζετε τις μπαταρίες υπό την συνεχή εποπτεία σας, σε χώρο καλά αεριζόμενο και μακριά από εύφλεκτα υλικά

Αν η συσκευή σας δεν παράγει ικανοποιητικό καπνό φυσήξτε δυνατά στην συσκευή από την μεριά της μπαταρίας. Επίσης φυσήξτε και ρουφήξτε δυνατά 5-6 φορές από το στόμιο. Επαναλάβετε την λειτουργία αφαιρώντας στόμιο και φίλτρο και φυσήξτε δυνατά.

Για μέγιστη απόλαυση μπορείτε να τοποθετείτε 3 - 4 σταγόνες υγρό αναπλήρωσης e-liquid κατευθείαν στην συσκευή ατμοποίησης ( atomizer ) όταν η συσκευή σας δεν παράγει ικανοποιητικό ατμό.

Μην τοποθετείτε περισσότερες από 4-5 σταγόνες και προσπαθήστε να καταναλώσετε το υγρό πριν αποθηκεύσετε την συσκευή σας. Μεγάλη ποσότητα υγρού που παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο atomizer, μειώνει την αποτελεσματικότητα του, ενώ υπάρχει κίνδυνος να εισχωρήσει το υγρό στην μπαταρία και στον ηλεκτρονικό μηχανισμό με αποτέλεσμα ανεπανόρθωτη βλάβη. Αποθηκεύετε την ηλεκτρονική σας πίπα με το στόμιο προς τα κάτω.

Είναι πολύ σημαντικό να μην προσπαθείτε να καπνίσετε την ηλεκτρονική σας πίπα με στεγνό φίλτρο. Όταν ο παραγόμενος ατμός λιγοστεύει αυτό αποτελεί ένδειξη ότι το φίλτρο ( cartridge ) θέλει χρόνο για να μεταφέρει υγρό στον μηχανισμό ατμοποίησης ή ότι το φίλτρο έχει εξαντληθεί ! Συμπληρώστε αμέσως υγρό αναπλήρωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: προσπάθεια να λειτουργήσετε την ηλεκτρονική σας πίπα με στεγνό μηχανισμό ατμοποίησης θα οδηγήσει σε υπερθέρμανση και βλάβη της μπαταρίας και του μηχανισμού !

 

Αν παρατηρήσετε κάτι από τα παρακάτω σταματήστε την χρήση της ηλεκτρονικής σας πίπας και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

1. Το λαμπάκι παραμένει αναμμένο χωρίς να ρουφάτε: Αφαιρέστε αμέσως την μπαταρία. Φυσήξτε και ρουφήξτε με δύναμη μερικές φορές. Αφαιρέστε το στόμιο και το φίλτρο. Φυσήξτε εκ νέου με δύναμη. Αφήστε την ηλεκτρονική σας πίπα μερικές ώρες χωρίς να την λειτουργήσετε και δοκιμάστε ξανά.

 

2. Η πίπα σας ζεσταίνεται χωρίς να την χρησιμοποιείτε: Αφαιρέστε αμέσως την μπαταρία. Φυσήξτε και ρουφήξτε με δύναμη μερικές φορές. Αφαιρέστε το στόμιο και το φίλτρο. Φυσήξτε εκ νέου με δύναμη. Αφήστε την ηλεκτρονική σας πίπα μερικές ώρες χωρίς να την λειτουργήσετε και δοκιμάστε ξανά.

 

3. Υγρασία ή υγρό αναπλήρωσης στον θάλαμο της μπαταρίας: Αφαιρέστε αμέσως την μπαταρία. Σκουπίστε το υγρό με στεγνό πανί. Φυσήξτε και ρουφήξτε με δύναμη αρκετές φορές και από το στόμιο και από τον θάλαμο της μπαταρίας. Προμηθευτείτε ένα σπρέι αέρος ( σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών ) και φυσήξτε επανειλημμένα τον μηχανισμό ατμοποίησης καθώς και τον θάλαμο της μπαταρίας. Αφήστε την ηλεκτρονική σας πίπα 24 ώρες χωρίς να την λειτουργήσετε και δοκιμάστε ξανά.


Η ηλεκτρονική σας πίπα είναι συσκευή εύθραυστη. Χρησιμοποιήστε την με προσοχή. Μην την τοποθετείτε στις τσέπες σας και προστατεύστε την από πτώσεις.

 

Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσετε να ανοίξετε η να αποσυναρμολογήσετε τον μηχανισμό ατμοποίησης ή τον θάλαμο της μπαταρίας. Κάτι τέτοιο οδηγεί σε ακύρωση της εγγύησης σας !


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Άλλα αντίστοιχα προϊόντα τα οποία κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και περιέχουν νικοτίνη δεν επιτρέπεται να πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος Ε-SMOKE είναι τα μοναδικά ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΝΙΚΟΤΙΝΗ με βεβαίωση του Γενικού Χημείου του Κράτους !

Τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος Ε-SMOKE δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος.

Το προϊόν απευθύνεται σε ενήλικες ( απαγορεύεται η πώληση του σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση του από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.

Αν και δεν έχει αναφερθεί καμιά παρενέργεια ή αλλεργική αντίδραση στους χρήστες ηλεκτρονικών τσιγάρων, αν αντιληφτείτε την παραμικρή ενόχληση, προτείνεται η άμεση διακοπή της χρήσης του.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές καπνίσματος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες για αυτό και είναι πιθανόν σε περιβάλλον με έντονο θόρυβο, δυνατή μουσική, κραδασμούς ή δονήσεις να ενεργοποιηθεί ο διακόπτης της συσκευής σας με αποτέλεσμα να διοχετεύει συνεχώς ρεύμα στον ατμοποιητή (atomizer) με κίνδυνο να του προξενήσει βλάβη.

 

Αφαιρείτε απαραιτήτως την μπαταρία από την συσκευή σας όταν την αποθηκεύετε, την τοποθετείτε στην τσάντα σας, στις τσέπες σας και γενικότερα όταν δεν την χρησιμοποιείτε.
  

 
ΠΡOIONTA

Esmoke R-Evo


Esmoke EGO-Slim


Esmoke EGO-XL


Esmoke EGO-XLC


EGO Supreme


eGo-T Black Edition

TCT eCab


DCT E-Pipe
Ανταλλακτικά Αναλώσιμα 

 

 

 

Μην ρισκάρετε με φτηνές Απομιμήσεις και υγρά αναπλήρωσης αγνώστου προελεύσεως !

 Τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος E-SMΟΚΕ είναι Επώνυμα και Ευρωπαϊκά, περιέχουν μόνον ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ υψηλής καθαρότητας κατάλληλη για φαρμακευτική χρήση και είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ από τα Πανεπιστήμια Κρήτης και Θεσσαλίας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να συγκρίνονται με άλλα παρόμοια "noname" προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα, πωλούνται από καταστήματα τελείως άσχετα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την χρήση του και την ασφάλεια του και περιέχουν συστατικά αγνώστου και αμφιβόλου προελεύσεως...

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα προϊόντα Ε-SMOKE δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος
καπνίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής
νόσου και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε ενήλικες καπνιστές
( απαγορεύεται η πώληση τους σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση τους από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες και
από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα..

 

GETA a member of KAMEKA Group Last Modified :02/23/13 06:02 PM Eφαρμογές Web Xgr.gr      Copyright 2008-9

Προσοχή: Κείμενα και φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται
από τον Νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και γενικότερα κάθε χρήση του υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Tags:
ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορα, ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμη, ηλεκτρονικό κάπνισμα, Ηλεκτρονική Πίπα, ηλεκτρικό τσιγάρο τιμή, ηλεκτρικό τσιγάρο αγορά, hlektroniko tsigaro,
hlektroniko kapnisma, διακοπή καπνίσματος, διακοπη καπνισματος εσμοκε esmoke, Χονδρική Πώληση, Λιανικη Χονδρικη Πωληση hlektroniko tasigaro