Αρχική Σελίδα | Πάνω | Παραδοσιακό VS Ηλεκτρονικό | Stop Smoking | Η εταιρεία | Σ.Ε.Ε.Η.Τ. | Επικοινωνία

Οδηγίες Χρήσεως Esmoke EvolutionII

 FAMELAB: Μελέτη για τις άμεσες επιδράσεις του Ενεργητικού και Παθητικού καπνίσματος
 Μύθοι & Αλήθειες: Σύγκριση Κανονικού Τσιγάρου και Ηλεκτρονικού Τσιγάρου - Έρευνες
Εγγύηση Ασφάλειας Συστατικά Υγρών αναπλήρωσης και Χημικές Αναλύσεις
Αρχική Σελίδα
Πάνω
Προιόντα
Πιστοποιήσεις
Αντ/κά-Αναλώσιμα
Συγκριτικός πίνακας
Εγγύηση Ασφάλειας
Συχνές Ερωτήσεις
Αποστολή
Video
Προέλευση
Εγγύηση
Απόσυρση ΤΩΡΑ
Συνεργάτες
Smoking sign
Ανακοινώσεις
 Νέο e-liquid, που μετριάζει την βλαβερή δράση της Νικοτίνης !
 e-liquid, που μιμείται την αίσθηση της νικοτίνης ! 

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΟΦ

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
210 8222140
210 8227277
210 9028592
6944 429442


 

Ζητούνται
Συνεργάτες & Αντιπρόσωποι

 

Συχνές Ερωτήσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων

 

Διαβάζετε
συχνά τις online
οδηγίες χρήσεως


 Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Esmoke

Promote Your Page Too

 

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

 

EVOlution II

 

Μόλις παραλάβετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο θα πρέπει πρώτα να φορτίσετε τις μπαταρίες. Κατόπιν πρέπει να αντικαταστήσετε το καπάκι που συνοδεύει την συσκευή ατμοποίησης ( atomizer ) με κανονικό φίλτρο. Προσοχή: αν δοκιμάσετε να καπνίσετε χωρίς να τοποθετήσετε κανονικό φίλτρο, πιθανότατα να παραχθεί καπνός. Αυτό συμβαίνει διότι η συσκευή ατμοποίησης ( atomizer ) περιέχει ήδη λίγο υγρό ! Θα πρέπει να τοποθετήσετε κανονικό φίλτρο για να λειτουργήσει κανονικά η συσκευή σας καθώς και να το γεμίσετε με υγρό αναπλήρωσης όπως περιγράφεται πιο κάτω.

Ο τρόπος λειτουργίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τον συνηθισμένο τρόπο καπνίσματος. Αν θέλετε μεγαλύτερη ποσότητα καπνού φροντίστε να ρουφάτε παρατεταμένα και με μεγαλύτερη διάρκεια από ότι με τα συνηθισμένα τσιγάρα. Δεν χρειάζεται να καταβάλλετε προσπάθεια, αλλά αποφεύγετε τις πολλές κοφτές εισπνοές οι οποίες εξαντλούν γρήγορα την μπαταρία και δεν αποδίδουν μεγάλη ποσότητα καπνού. Προμηθευτείτε υγρό αναπλήρωσης για μεγαλύτερη διάρκεια και μέγιστη ποσότητα καπνού !

Οι μπαταρίες πριν χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά πρέπει να φορτιστούν για περισσότερες από 4-5 ώρες. Οι μπαταρίες δεν αποδίδουν ικανοποιητικά τις πρώτες φορές που θα χρησιμοποιηθούν. Αυτό δεν αποτελεί βλάβη ! Πλήρης φόρτιση των μπαταριών επιτυγχάνεται μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης - εκφόρτισης.

Για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας ξεβιδώστε τις από το στέλεχος και βιδώστε τις στον φορτιστή. Τοποθετήστε τον φορτιστή σε παροχή ρεύματος. Κόκκινη ένδειξη δείχνει πως η μπαταρία σας φορτίζει, πράσινη ένδειξη δείχνει μπαταρία πλήρως φορτισμένη. Κόκκινη και πράσινη ένδειξη που αναβοσβήνει σε τακτά χρονικά διαστήματα δείχνει επίσης μπαταρία πλήρως φορτισμένη. Ο φορτιστής απλά διοχετεύει κατά διαστήματα ρεύμα για να κρατά την μπαταρία σε πλήρη φόρτιση

Το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο έχει μηχανισμό προστασίας. Αν δοκιμάσετε να καπνίσετε συνεχόμενα για περισσότερες από 15 φορές, η μπαταρία θα διακόψει την παροχή ρεύματος για μερικά λεπτά. Αυτό δεν αποτελεί βλάβη ! Το λαμπάκι ( Led ) θα αναβοσβήνει. Δοκιμάστε εκ νέου σε λίγα λεπτά. Αν εξακολουθεί να αναβοσβήνει, τότε φορτίστε εκ νέου την μπαταρία σας.

Τα ανταλλακτικά φίλτρα των ηλεκτρονικών τσιγάρων EVO II παραδίδονται άδεια. Θα πρέπει να γεμίσετε τα φίλτρα σας πριν τα χρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιώντας το υγρό αναπλήρωσης ρίξτε μερικές σταγόνες στον υαλοβάμβακα του ανταλλακτικού φίλτρου.

Κάθε ανταλλακτικό φίλτρο διαρκεί περίπου για 100 με 150 εισπνοές. Πιθανόν η μπαταρία σας να εξαντληθεί νωρίτερα. Αυτό δεν αποτελεί βλάβη ! Απλά αντικαταστήστε την μπαταρία με άλλη πλήρως φορτισμένη. Για μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να προμηθευτείτε επιπλέον μπαταρίες, φορτιστές ρεύματος και φορτιστές αυτοκινήτου !

Σε περίπτωση που η μπαταρία σας θερμαίνεται υπερβολικά κατά την φόρτιση, πιθανόν να θέλει αντικατάσταση. Μην φορτίζεται μπαταρίες που έχουν εμφανή σημάδια καταπόνησης. Φορτίζετε τις μπαταρίες υπό την συνεχή εποπτεία σας, σε χώρο καλά αεριζόμενο και μακριά από εύφλεκτα υλικά

Η συσκευή παραγωγής καπνού ( atomizer ) χρειάζεται καθάρισμα κάθε μήνα (ανάλογα με την χρήση). Χρησιμοποιήστε τρεχούμενο νερό για τον καθαρισμό και αφήστε την να στεγνώσει κατά την διάρκεια της νύχτας. Πριν την χρησιμοποιήσετε εκ νέου, φυσήξτε δυνατά από την μεριά της μπαταρίας. Κατόπιν ρίξτε μια σταγόνα e-liquid κατευθείαν στην συσκευή παραγωγής καπνού ( atomizer )στο μέρος όπου τοποθετείται το φίλτρο. Μετά από 3-4 λεπτά η συσκευή είναι έτοιμη προς χρήση.

Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με μια καινούργια μπαταρία, πιθανόν η βαλβίδα να έχει κολλήσει. Φυσήξτε και ρουφήξτε δυνατά 5-6 φορές από την μεριά που τοποθετείτε την συσκευή atomizer .

Εναλλακτικά και για μέγιστη απόλαυση μπορείτε να τοποθετείτε 2 - 3 σταγόνες υγρό αναπλήρωσης e-liquid κατευθείαν στην συσκευή ατμοποίησης ( atomizer ) από την πλευρά του φίλτρου, κάθε φορά που η συσκευή σας δεν παράγει ικανοποιητικό ατμό. Αν καπνίζετε πολύ, συμπληρώνετε πιο συχνά.

Μην τοποθετείτε περισσότερες από 2-3 σταγόνες και προσπαθήστε να καταναλώσετε το υγρό πριν αποθηκεύσετε την συσκευή σας. Μεγάλη ποσότητα υγρού που παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο atomizer, μειώνει την αποτελεσματικότητα του, ενώ υπάρχει κίνδυνος να εισχωρήσει το υγρό στην μπαταρία και στον ηλεκτρονικό μηχανισμό με αποτέλεσμα να προξενηθεί βλάβη. Επίσης καλό θα είναι κάθε φορά που αφαιρείται την μπαταρία σας για επαναφόρτιση και προτού να την τοποθετήσετε στον φορτιστή, να σκουπίζετε και να καθαρίζετε την πλευρά εκείνη που βιδώνει στον φορτιστή.

Είναι πολύ σημαντικό να μην προσπαθείτε να καπνίσετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο με στεγνό φίλτρο. Όταν ο παραγόμενος ατμός λιγοστεύει αυτό αποτελεί ένδειξη ότι το φίλτρο ( cartridge ) θέλει χρόνο για να μεταφέρει υγρό στον μηχανισμό ατμοποίησης ή ότι το φίλτρο έχει εξαντληθεί ! Συμπληρώστε υγρό αναπλήρωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: προσπάθεια να λειτουργήσετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο με στεγνό μηχανισμό ατμοποίησης θα οδηγήσει σε υπερθέρμανση και βλάβη της μπαταρίας και του μηχανισμού !

Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές καπνίσματος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες για αυτό και είναι πιθανόν σε περιβάλλον με έντονο θόρυβο, δυνατή μουσική, κραδασμούς ή δονήσεις να ενεργοποιηθεί ο διακόπτης της συσκευής σας με αποτέλεσμα να διοχετεύει συνεχώς ρεύμα στον ατμοποιητή (atomizer) με κίνδυνο να του προξενήσει βλάβη.

Αφαιρείτε απαραιτήτως την μπαταρία από την συσκευή σας όταν την αποθηκεύετε, την τοποθετείτε στην τσάντα σας, στις τσέπες σας και γενικότερα όταν δεν την χρησιμοποιείτε.

Χρησιμοποιήστε τις ειδικές ταμπακιέρες, οι οποίες τοποθετούν σε ξεχωριστή θήκη τις μπαταρίες και τους μηχανισμούς ατμοποίησης ενώ προστατεύουν την συσκευή σας όταν την μεταφέρετε.

 

Δείτε σε Video όλα τα προϊόντα μας

 

Οδηγίες χρήσης της ηλεκτρονικής πίπας E-Smoke θα βρείτε εδώ.

 

Διαβάστε τους όρους εγγύησης για όλα τα προϊόντα εδώ

 

                     

 
ΠΡOIONTA

Esmoke R-Evo


Esmoke EGO-Slim


Esmoke EGO-XL


Esmoke EGO-XLC


EGO Supreme


eGo-T Black Edition

TCT eCab


DCT E-Pipe
Ανταλλακτικά Αναλώσιμα 

 

 

 

Μην ρισκάρετε με φτηνές Απομιμήσεις και υγρά αναπλήρωσης αγνώστου προελεύσεως !

 Τα προϊόντα ηλεκτρονικού καπνίσματος E-SMΟΚΕ είναι Επώνυμα και Ευρωπαϊκά, περιέχουν μόνον ΦΥΤΙΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ υψηλής καθαρότητας κατάλληλη για φαρμακευτική χρήση και είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ από τα Πανεπιστήμια Κρήτης και Θεσσαλίας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να συγκρίνονται με άλλα παρόμοια "noname" προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα, πωλούνται από καταστήματα τελείως άσχετα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την χρήση του και την ασφάλεια του και περιέχουν συστατικά αγνώστου και αμφιβόλου προελεύσεως...

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα προϊόντα Ε-SMOKE δεν πωλούνται ως συσκευές για την διακοπή του καπνίσματος αλλά ως εναλλακτικός τρόπος
καπνίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε κατάστασης, φυσικής ή πνευματικής
νόσου και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα ιατρικής συμβουλής. Όλα τα προϊόντα απευθύνονται σε ενήλικες καπνιστές
( απαγορεύεται η πώληση τους σε άτομα κάτω των 18 ετών ) ενώ δεν προτείνεται η χρήση τους από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες και
από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα..

 

GETA a member of KAMEKA Group Last Modified :02/23/13 06:02 PM Eφαρμογές Web Xgr.gr      Copyright 2008-9

Προσοχή: Κείμενα και φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες αποτελούν προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται
από τον Νόμο. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση και γενικότερα κάθε χρήση του υλικού χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Tags:
ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορα, ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμη, ηλεκτρονικό κάπνισμα, Ηλεκτρονική Πίπα, ηλεκτρικό τσιγάρο τιμή, ηλεκτρικό τσιγάρο αγορά, hlektroniko tsigaro,
hlektroniko kapnisma, διακοπή καπνίσματος, διακοπη καπνισματος εσμοκε esmoke, Χονδρική Πώληση, Λιανικη Χονδρικη Πωληση hlektroniko tasigaro